PA & Cortége

Nu sitter jag i skolans datasal. Är fortfarande lite skakig. Why? Jo, för att jag precis haft Projektarbets redovisning! Och då Z:as buss var sen så var jag tvungen att göra redovisningen själv! Inför en hel klass med 2:or. Och då jag inte kunde Z:as del av redovisningen (=halva) så var jag tvungen att improvisera mycket. Jag förklarade detta när jag började och då en blattekille sa "You go girl!" så ökade självförtroendet lite. Redovisningen kunde ju vart bättre, men då jag improvisade gick det ändå ganska bra. Hade ju till och med Over head-papper att visa. Hur bra som helst ju.

Så nu har jag svenska. Ska skriva en artikel som båda ska passa i Frida och i en rikstidning (t.ex Dagens Nyheter). Så man ska göra en artikel som passar i DN och sedan göra om den så att den passar i en ungdomlig tidning, som t.ex. Frida. Ämnet är "alternativa livsstilar". Men det orkar jag inte börja på nu, så istället surfar jag runt på internet. Kollar bland annat sista minuten resor. Som jag och Sarita ska ta efter studenten. Massa resor här till bl.a. Grekland och Turkiet för bara 1200 spänn. En hel vecka. Om man åker inom 2-3 dagar. Och jag behöver inte mer tid på mig. Tar ju inte ens en timme och packa. Tadaa.

Kommentarer
Postat av: emmeliee

trevlig valborg :)
vad ska du hitta på för kul?

2008-04-30 @ 12:13:24
URL: http://emmsaan.webblogg.se
Postat av: Nat

tack detsamma! Jag ska ju gå och kolla på Cortegen (som resten av göteborg) Sedan ska jag hem till en kompis på lite party. själv då?

2008-04-30 @ 13:43:59
URL: http://infatuation.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0