Sympathy for the devil

Idag på jobbet var TVn på i bakgrunden. Nyheterna var på och jag hörde de säga att advokaten till kvinnan som mördat barnen i Arboga vill ha en ny rättegång, då de tycker att juryn vart partisk! Men vad bra. Kvinnan mördar två små barn för att hon var svartsjuk på pappan, hon skrattar under rättegången och nu vill de ha en ny rättegång för att juryn vart partisk! Blir det en ny rättegång så flyttar jag från det här jävla landet.


Kommentarer
Postat av: Kattis

Jag läste det i tidningen också igår.. ja vi får väl se. Lär ju inte bli helt lätt att få fram en opartisk jury direkt, med tanke på att alla är påverkade av vad media sagt osv. Alla är väl mer eller mindre partiska, eller?!

2008-08-29 @ 09:25:07
URL: http://ernies.blogg.se/
Postat av: Tres

svar: Nej asså mina planer är inte heller borta. Och vet att dina inte heller är det. Men här och nu blev ingenting som vi trodde.. Filosofering kring livet är vardagsmat nu, haha. Jag är bara rädd för att man (=jag) inte kommer göra det jag drömt om. Vill skitgärna till Australien. I hope I do get there. Men känns som att livet inte är lika självklart som det var.

2008-08-29 @ 14:44:24
URL: http://studentblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0