Helgen!

Äh vad fan, jag hinner skriva lite innan jag drar;
I torsdags var jag ute med Zelina, och det var så jävla kul! Först var vi på förfest och sedan drog hela gänget in till Nivå. Jag träffade massa folk jag kände ute och hade hur kul som helst hela kvällen. Efter det ville några gå och äta så vi gick till ett kebabställe, där jag träffade några killar jag träffat ute förut. De bjöd oss på kebab och sedan åkte vi hem.

4 timmar senare gick jag upp för att träffa Gudrun i stan och shoppa. Vi började med att äta världens mysigaste fruskort på Brogyllen, sedan kollade vi på rean. Jag köpte en hel del grejer men dock inget på rean... Jag köpte bland annat badsaker, skitsnygga stövlar, ansiktsvårdsgrejs och lite såna saker. Efter det åkte jag hem för att göra mig iordning, äta och så och sedan var det hem till Gudrun. Där var vi ett gäng som spelade olika drickspel och hade jätteroligt. Det var dock farliga drickspel och vi drack allihopa CP-mycket. Vid 3-tiden somnade jag på Gudruns soffa och efter 5 timmars sömn vaknade jag av att jag fick sms. Gudrun var då vaken så hon fixade frukost till oss och så satt vi i soffan, åt och kolade på Vänner.

Efter det åkte jag in till stan och träffade Zelina. Hon köpte lite grejer på rean men jag hittade ingenting.
Efter ett tag på stan åkte jag hem. Kvällen spenderade jag på soffan med en tidning och film.

Idag var jag i stan igen och köpte massa kul saker! Jeans, en skitsnygg sån halv-jacka ni vet, fina hårspännen, ett fint linne och underkläder på rea. och lite mer grejer jag inte kommer ihåg... Men rolig var helgen iaf!

Nu ska jag snart in till stan och träffa Sophia.  Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, blir kanske lite vin på nåt ställe. Blir dock inte för sent för mig för jag börjar jobba 7 imorgon bitti...



                                        Mina fina nya stövlar!

Kommentarer
Postat av: Lelushka

kamelen :P

2008-12-29 @ 23:56:11
URL: http://lelushka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0