Good morning my ass

Häromdagen hade jag en jobbig morgon. Kanske inte låter så jobbig nu, men när det hände 6 på morgonen när jag var astrött så var det inte så kul.
Jag vaknade halv 6, klädde på mig och fixade mig. Hann inte äta frukost så jag gick hemifrån 5 min tidigare för att köpa nåt på Statoil. Hur bra som helst. Jag kommer in på Statoil och ska betala för en yoghurt och en risifrutti, och får då rabatt så båda varorna blir bara 16 spänn. Feels good. Jag drar mitt kort men då står det "Köp medges ej". Drar kortet igen men samma jävla text kommer upp. Går till pressbyrån men "köp medges ej" kommer även upp där. Väldigt frustrerande när jag vet att jag fick lön dagen före och har pengar på kortet. Så jag tar bussen till Frölunda torg för att ta ut pengar. Jag går in på 7-eleven och frågar tjejen i kassan om det finns någon bankomat i närheten. "Näe....Det finns en vid busshållplasten."
Alltså 3 meter bort?? Men "inte i närheten?" Aja, jag går till bankomaten där det står att 100-lapparna är slut, så jag måste ta ut en 500-lapp för att köpa en jävla yoghurt. Jag tar ut en 500-lapp och får nästan lust att springa tillbax till Statoil, kasta upp pengarna i ansiktet på killen i kassan och skrika "IN YOUR FACE! Men eftersom jag började om 30 minuter så hann jag inte. Too bad. Jag går in på 7-eleven och köper en yoghurt, risifrutti och en Brämhults Apelsinjuice. Jag kommer till kassan:
Kassatjej: Öhm, har du mindre växel?
Jag: Nej, bankomaten hade slut på 100-lappar.
Kassatjej: Jaha...men jag vet inte om jag har växel på den här.
Jag: Nähä...men kan du kolla det då?
Kassatjej: öh...jaa


Och kolla, hon hade växel. Och jag kunde sedan traska iväg till jobbet och äta min frukost medan vi hade rapportering. Och så kan jag ju tillägga att jag var jätteförkyld och glömde nässprayen hemma, så jag kunde knappt andas på hela dagen. Och så hade jag precis fått mens och vi har vita byxor på oss på jobbet. Danger.


Kommentarer
Postat av: Tres

haha låter asjobbigt! Hatar när det blir problem med kortet "MEN JAG HAAAR RÄTT DU HAR FEL KORTMASKINJÄVEL!" fuck, de borde ge oss lite mer credit för att vi ens handlar med dem

2008-07-09 @ 11:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0