Au pair

Igår avr ajg och Z på Au-pair möte. Hur kul som helst! Vi fickverkligen veta ALLT, så nu har jag inga frågor kvar. Vi fick typ 50 papper som vi ska fylla i. Sedan måste några andra personer skriva i papper om mig, och andra papper om jag har passat deras barn och så. Sedan måste jag även ltie senare skicka med betyg, polisregister och en kopia av mitt körkort. Som jag inte tagit än... På papprena ska man verkligen fylla i ALLT. Alla slags uppgifter om ens familj, barn jag passar och mig själv. Frågor som:
"Are you married? Pregnant? Could you live with a family of a other rase? Of an other religion? Do you have any deseases in you family? Mental disorder? Have you ever taken any medication? Do you have piercing, and in that case where?"

Hur många papper som helst med såna här frågor. Och så ska man ha med ett personligt brev och ett fotokollage. Fotokollaget får inte innehålla bikini/festbilder. Men det är bara såna bilder jag har! haha....damn it. Så nu har jag en vecka på mig att ta nya kort. Helst med barn jag har passat.... Jag hade ju kunnat ta barnkort på min student, men den är om två veckor. Och om jag skickar in papprena inom  två veckor så behöver jag inte betala depositionsavgifen på 2500. damn it.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Så det är typ som när man söker till skolor där borta? Också tonvis med papper att skicka in ju.. men äsch du och Z får väl ge er ut på fotosession, dra ut till slottskogen och ställ dig bredvid ett barn så fotar Z!

2008-05-22 @ 11:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0