Bal

Nu tänkte jag berätta om min BAL, som vi hade igår. Den var rolig, snygg, asbra musik, härlig stämning och alldeles...alldeles underbar.
Jag har verkligen kul med alla. Alla var på bra humör och jag shottade, dansade och skålade med folk som jag inte trodde jag nånsin skulle vilja prata med egentligen. Alla var hur goa och roliga som helst. Maten var god. Nån havsröra med sallad och bröd till förrätt, Ryggbiff med sparris och potatissallad till varmrätt och brownie med bär och bärsås till efterrätt. Till maten fick man öl, vin och cider.

Isak fyllde även år så han fick gå upp på scenen medans alla sjöng för honom :)

Men en tråkig sak var att efter maten gick några hem! KLOCKAN 22:00. på sin egen bal. Watta fuck? De åt och gick. Balen har man EN gång i livet, och då går man hem klockan 10. Men som Alex sa "Där ser man ju hur dom festar". Men jag brydde mig verkligen inte. Det var tråkigt folk som gick och stämningen blev (om möjligt) ännu bätttre när de gått. Vi skrattade så otroligt mycket, dansade till ASbra musik (verkligen alla bästa låtarna), drack, shottade, sjöng och dansade på bardisken hela natten. Jag pratade och skålade med Sofie, och shottade, dansade och hade väldigt kul med både henne och A. Två människor jag inte förväntade skulle påverka min bal på nåt speciellt sätt. But they did. They all did. Fantastiska människor. Linn, jag och Arinze hade nog roligast av alla. Vi underhöll oss på alla möjliga sätt. (sjöng, spelade och höll på vid matbordet). Jag har alltid kul med Linn. Hur kul som helst att parta med henne.

Känns som att jag glömt berätta massa saker...hände massa roligt... Aja, kommer jag på nåt mer så skriver jag det.
Mer bilder finns på Facebook. Vi som vet vad jag heter måste kolla där. Ni andra kan ju fråga om mitt namn om ni vill se.


Kommentarer
Postat av: Lelushka

Vi hade samma mat juh

2008-06-02 @ 22:23:02
URL: http://lelushka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0