Good morgning sunshine

Igår var jag ute. Och det var riktigt kul. Roligare än jag nånsin haft ute faktiskt. Kvällen började med förfest hos Gudrun, där vi drack lite vin och åt ostbricka som Gudrun hade fixat (För fina grejer för oss egentligen, vet inte vart det kom ifrån). Sedan skulle vi då ut. Vi gick först till Trädgårn men där var det världens kö så vi gick till Respekt istället. Jag har inte vart där sedan min studentfest (juni), och då var det väldigt kul så vi gick dit. Men där var det inte så roligt...Musiken var alldeles för seg. De spelade bara seg "love is wicked, in da club" och sån musik, och efter en stund blir det väldigt segt och tröttsamt. Så jag ringde Z och vi bestämde att vi skulle mötas utanför en annan klubb där henne spojkvän jobbar som bartender. Vi tappade lite folk på vägen men jag och Lejla gick iaf till klubben och mötte upp Z. Vi gick in och det kändes riktigt bra, för där hade de grym musik. Lite udda typer där dock....En kille flippade över och var hög som ett hus, en annan åkte runt i rullstol och muckade gräl och ett freak vi sett där förut stod bara bakom oss ibland och sa saker som "Jag går till baren kommer strax, får jag smaka på din drink?". Huge freak. Vi träffade massa folk vi kände, blev bjudna på massa sprit, drack hot shots, blev nersprutade av Viktor i baren, dansade och höll på tils de stänge. Vi väntade på att Zas pojkvän skulle sluta så vi kunde åka taxi med honom hem, så mellan 5 och 6 var det bara vi två där förutom alla killar som jobbar där. Jag och Z hade druckit en hel del så vi satt på var sin barstol och skrattade onormalt mycket åt allt och ingenting. Sedna åkte vi hem. Kul som fan hade vi. Samma nästa helg!

Varför ha ett liv när man kan ha ett jobb?

Sådär ja! imorgon är jag ledig. När man jobbar 9 timmar om dagen, 6 dagar i veckan så känns det verkligen skönt att vara ledig en dag. Och det ska bli skönt. Vad ska jag göra imorgon då? På veckans enda lediga dag?
Jo, jag ska sola, åka in till stan och kolla lite, och sedan ska jag ut med några vänner. Lejla har äntligen kommit hem från Bosnien så vi ska ut och parta :) Har faktiskt saknat henne...
Sedan är jag faktiskt ledig på tisdag och onsdag oxå. Vad ska jag göra då? Vad gör man nu för tiden när man inte jobbar? På en vardag då man inte kan gå ut?




Så kan jag även bjuda på dagens bästa låt från världens coolaste Pink. Såg videon innan jag gick till jobbet imorse, och den gjorde mig glad.


en sån där...

1. När gick du upp idag?
5:00. upp och hoppa!

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter och pärlor

3. Senaste filmen du såg på bio?
Donkey punch. Sämsta filmen nånsin.

4. Favorit TV - program?
Hells kitchen

5. Vad åt du till frukost?
Knäckemacka, apelsinjuice, youghurt

6. Vad är ditt andranamn?
Therese

7. Din favoritmat?
Kyckling. Indiskt. Lax.

8. Vilken mat gillar du inte?
Lever.

9. Vilken är din favorit - CD för tillfället?
Sån där mix-skiva jag gjort helt själv

10. Vilken bil kör du?
Ingen

11. Vilken är din Favoritmacka?
Svårt där asså...

12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
Brist på empati för faen. och Folk som inte kan stå för vad de säger.

13. Vilka är dina favoritkläder?
Svårt val, men mina nya klänningar är inte så pissiga.

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
Överallt! New York, Kalifornien,  Indien, Australien, Kenya, Paris.... etc etc...

15.Favoritklädmärke?
HM blir det mest. Men hade jag haft pengar hade jag gått bananas hos Betsey Johnson

16. Var vill du dra dig tillbaka?
Hemma. I ett hus med en man och massa barnbarn som kutar omkring. Inget äldreboende helst.

17. Favorit tid på dagen?
På kvällen. Sådär 8-12.

18. Var är du född?
Göteborg

19. Vilken är din favoritsport att se på?
Dans. Boxning. hockey?

20. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
Sända tillbax till vem?

21. Vem tror du skickar tillbaks först?
Ingen är väl så hajk på detta skulle jag gissa

22. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola

23. Fotboll eller ishockey?
Hockey

24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Nattuggla

25. Pedikyr eller manikyr?
Båda tack

26. Några spännande nyheter att berätta för oss?
jag rockar fett på mitt jobb. Kul nyhet för er!

27. Vad ville du bli när du var liten?
Polis. Åklagare (vilket jag fortfarande vill)

28. Bästa barndomsminnet?
Finns massa bra....

29. Varit i Afrika?
Ja, tunisien

30. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Faktiskt

31. Varit med om en bilolycka?
Bussolycka i Belgien

32. Favoritdag i veckan?
Lördag.

33. Favoritblommor?
Orchidé?

34. Favorit-snabbmatsrestaurant?
ja du.... tough one...

35. Äger du en cykel?
näe, faktiskt inte

36. Vem fick du senaste mailet från?
HM

37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Betsey johnson. And it would end baaad.

38. Läggdags?
ca. 01:00 på vardagar. som sagt, nattuggla.

39. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
Slutade skicka brev när jag var typ 8

40. Senaste personen du delade en middag med?
emelie

41. Vad sysslar du med just nu?
"Varvar ner" efter jobbet

42. Favoritfärg?
Svart, blå röd

43. Hur många tatueringar ?
ingen än!

44. Hur många sänder du det här mailet till?
Ingen

Sympathy for the devil

Idag på jobbet var TVn på i bakgrunden. Nyheterna var på och jag hörde de säga att advokaten till kvinnan som mördat barnen i Arboga vill ha en ny rättegång, då de tycker att juryn vart partisk! Men vad bra. Kvinnan mördar två små barn för att hon var svartsjuk på pappan, hon skrattar under rättegången och nu vill de ha en ny rättegång för att juryn vart partisk! Blir det en ny rättegång så flyttar jag från det här jävla landet.


Chocolate chip and some milk please

Imorse vaknade jag av att en gubbe stod i mitt vardagsrum och pratade jättehögt. Jag undrade vad i helvete som pågick, men efter en liten stund slog det mig att det måste vara mannen som skulle köpa vårat gamla vardagsrumsbord. Inte det bästa sättet att vakna på precis.

Vid lunchtid åkte jag hem till Gudrun och umgicks med henne. Efter en stund kom henne spojkvän hem och bjöd på den godaste thaimaten jag ätit nånsin. Sedan bakade jag och Gudrun jättegoda chocolate chip cookies, så nu sitter jag och äter det och dricker mjölk. Hur gott som helst.

Och jo. Nu e Therese påväg till USA! Hon och pojkvännen ska till New york där en vän ska gifta sig, så de ska vara där på semester i två veckor. Jag hade gjort vad som helst för att gå hänga med. Gud vad kul! Jag skulle vilja åka dit och jobba nån månad, men hittar ingen bra sida om sånt....Inte för USA iaf....Man kna ju åka som Au pair, men då måste jag vara borta ett år typ.... Jag kan ju studera där ett tag annars, men jag hade inte tänkt börja plugga än på ett tag, och jag vill till USA nu.

Work hard for the money

Idag har jag jobbar dubbelt skift. 7:00-21:00. Verkligen hela jävla dagen. Vid lunchtid så gnällde jag och Anna non-stop till varandra om hur trötta vi var och ville gå hem, men när chefen undrade om jag kunde jobba kväll oxå, så sa jag Ja. Jag vet inte varför, men det känns bra. Jag jobbade med 3 roliga personer på kvällen och stämmningen var avslappnad och rolig. Vi bakade kladdkaka och hallonpaj och hade rullstolsrace i korridoren. Det känns bra att ha tjänat lite extra pengar, men något som känns skönare är att jag e ledig imorgon! Skönt som satan att få sova ut efter ett sånt här skift. Så imorgon ska jag träffa Gudrun på dagen och sedan ska jag söka jobb på kvällen. Mitt sommarvikariat går ju ut nu i september, och därefter kommer jag bli timanställd. Och eftersom jag då inte vet hur mycket jag får jobba så vill jag ha ett till jobb.

Nåt jag verkligen vill göra är att jobba utomlands i ca. en månad. Gärna USA. New york och/eller Kalifornien. Så jäkla perfekt. Då e jag borta en hemsk svensk vintermånad men är inte borta tillräckligt länge för att missa massa hemma och längta hem. Så nu ska jag bara hitta hemsidor med sådan information. Vilket verkar vara assvårt för mig att hitta. Men men. Det tar vi imorgon. Nu ska jag kolla på TV och sedan sova. Bonné nuit. 

angående förra inlägget....

Den där listan.... den får nog vänta ett tag. Lite grejer kan jag ju köpa på listan, men i september får jag vara lite ekonomisk. Så inte massa fika var och varannan dag, utan det blir bli lite mer budget-fika på Mcdonalds och jag får hålla lite i pengarna. Bara så ni vet. Och idag sov jag till 12, vilket betyder att jag nu är jättepigg. Och jag måste gå upp 5. Smart.


Todaaay way a good daaaay

Idag har jag hängt med mitt hjärta Zelina. Vi fikade och gick runt i stan. Jag träffade även två underbara tjejer från mitt förra jobb, och det var kul att se dom igen. Vi har inte träffats på hela sommaren så nu har vi bestämt att gå ut tillsammans näst nästa helg. Det ska bli så skoj! Nu i helgen ska jag ut med Zelina+lite folk på fredag och med Pantertanterna på lördag. Det blir en rolig helg och jag längtar dit, fast det bara är söndag idag... så. Imorgon ska jag jobba. dagskift. Vilket betyder att jag får gå upp 5 imorgon bitti. Lite segt så tidigt...men men. Ingen ångest här iaf! Jag har ju iaf ett jobb. Score

J´ai voudrais....

Det finns en del saker jag vill ha.

-Busskort (måste ju kunna ta mig till jobbet)
-IKEA 2 små lådor (lägga massa smågrejer i så det blir lite ordning på rummet)
-Concealer
-Svarta skor
(Party-material)
-2 Eyeliners (Brun+Blå)
-Paraply
-Solkort
-Puder
-Hårfärg
(Måste färga om håret)
-Nagellack
-Skjorta
-En lite finare tröja
-Ansiktskräm


Får se hur mycket av det här jag har råd med. Har 5500 i räkningar denna månaden... Men shoppar jag ekonomiskt så har jag nog råd med det mesta. Och fan. Jag vill ha ett nytt jobb! Mitt sommarvikariat går ut nu i september och blir jag timanställd vet jag ju inte hur mycket jag får jobba....Nån som har ett jobb att ge mig?

Today Im sad

Usch vilken jobbig dag. Take it away.

My sweet song


Fan va jag e bra

Nu har jag installerat routern och allt fix med datan helt själv! Jag e så jävla bra va.

Brought back

Nu e jag hemma igen! I måndags kväll åkte jag, Z och Linda till Lindas villavagn på en camping i tjörn för att komma bort från jobb och allt och spendera lite tid tillsammans. Och det var så roligt! När vi kom dit på kvällen gick vi till stranden och grillade korv, och sedan gick vi runt på campingen och tittade. Igår badade vi lite, åt tacos, lyssnade på hög musik och drack sprit. Eftersom jag jobbar praktiskt tagen varje dag så var det skönt att komma bort från allt, och ha 3 dagar med mina vänner och bara ha kul. Nu känns det lite bättre över att gå till jobbet imorgon. Så nu fram tills mitt schema går ut i mitten av september är jag ledig en dag i veckan. Och jag har bara långa 9-timmarsskift. Usch. Jag ska verkligen försöka byta bort mitt skoft på söndag så jag kan gå ut på lördag och sega på söndag.

Hope my boyfriend dont mind


Swept away

Den filmen är SÅ bra! Slutet är ett av det sorgligaste jag sett nånsin. Filmer med kända sångerskor brukar inte vara så bra, men denna är det. I like it a lot. Så iaf ni tjejer, se den.


Det känns bra

Read this


Freedom

Idag är jag ledig! Så om en stund ska jag åka in till stan och fika med min kära vän Gudrun. Och häromdagen fick en banklapp ang. min skatteåterbärning så när jag är inne i stan ska jag även gå till banken och lösa in den. Sedan har jag inget planerat för kvällen. Z ville gå ut, men jag börjar jobba 7 imorgon bitti så det blir nog en lugn hemmakväll för min del.

Igår var jag ute med Z och Linda. Det var, som vanligt, väldigt kul. (Lägger in lite bilder på måndag när Linda har gett mig dom.) Jag har köpt en ny, skitsnygg klänning från stylebystars och den gjorde verkligen sitt jobb. Fick massa ragg igår, haha. Vi drack, dansade och hade jättekul hela natten. Jag behövde en sån kväll efter en jobbig vecka. Jag jobbar som sagt på ett äldreboend eoch det har hänt en hel del där denna veckan. Jag får nog försöka lära mig att inte bli så känslomässigt inblandad för då blir det jobbigt när gamlingarna flyttar/dör. I veckan har två av mina favoritgubbar flyttat, och i förrgår satt jag vak hos en man som dog igår. Och nu i veckan har det varit sista arbetsdagen för många sommarvikarier som jag haft så roligt med. Men men, jag älskar iaf mitt jobb!

tiredness

var hemma från jobbet 22:00 igår. Och nu ska jag iväg igen. E hemma igen halv 5. Jag e lite trött...

Im back

NU har jag internet igen!! Har vart utan i två veckor men nu är jag äntligen tillbax i 2000-talet igen. Jag köpte en ny data i lördags, men internetet jag har hemma ville inte funka på den! Vi har modem, men vi har oxå en router - trodde jag - men den hade mamma slängt. Men jag ringde Glocalnet och de är snälla nog att skicka en ny gratis eftersom jag redan har bredbandet, bara routern som är kastad.... Så nu finns jag iaf här igen!


Nu är det så här...

...att min data verkar lägga av helt. Vi ska köpa en ny dator nu i Augusti, och tills dess blir det nog inte så aktivt bloggande. Datorn vill stundvis inte fungera alls.

RSS 2.0