sämsta nyår nånsin!!

Jag kan ju bara tillägga att jag vart jättesjuk i tre dagar nu och får spendera nyår i min säng!! FAAN! Jag som hade så bra planer för kvällen och nu är allt förstört. Jävla helvete.

Helgen!

Äh vad fan, jag hinner skriva lite innan jag drar;
I torsdags var jag ute med Zelina, och det var så jävla kul! Först var vi på förfest och sedan drog hela gänget in till Nivå. Jag träffade massa folk jag kände ute och hade hur kul som helst hela kvällen. Efter det ville några gå och äta så vi gick till ett kebabställe, där jag träffade några killar jag träffat ute förut. De bjöd oss på kebab och sedan åkte vi hem.

4 timmar senare gick jag upp för att träffa Gudrun i stan och shoppa. Vi började med att äta världens mysigaste fruskort på Brogyllen, sedan kollade vi på rean. Jag köpte en hel del grejer men dock inget på rean... Jag köpte bland annat badsaker, skitsnygga stövlar, ansiktsvårdsgrejs och lite såna saker. Efter det åkte jag hem för att göra mig iordning, äta och så och sedan var det hem till Gudrun. Där var vi ett gäng som spelade olika drickspel och hade jätteroligt. Det var dock farliga drickspel och vi drack allihopa CP-mycket. Vid 3-tiden somnade jag på Gudruns soffa och efter 5 timmars sömn vaknade jag av att jag fick sms. Gudrun var då vaken så hon fixade frukost till oss och så satt vi i soffan, åt och kolade på Vänner.

Efter det åkte jag in till stan och träffade Zelina. Hon köpte lite grejer på rean men jag hittade ingenting.
Efter ett tag på stan åkte jag hem. Kvällen spenderade jag på soffan med en tidning och film.

Idag var jag i stan igen och köpte massa kul saker! Jeans, en skitsnygg sån halv-jacka ni vet, fina hårspännen, ett fint linne och underkläder på rea. och lite mer grejer jag inte kommer ihåg... Men rolig var helgen iaf!

Nu ska jag snart in till stan och träffa Sophia.  Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, blir kanske lite vin på nåt ställe. Blir dock inte för sent för mig för jag börjar jobba 7 imorgon bitti...



                                        Mina fina nya stövlar!

Helgen var wonderbar







Uppdatering från helgen får ni imorgon. Nu ska jag snart åka in till stan och träffa Sophia.
Good night!

Årets utgång

Alla är ju ute på juldagen - och jag ska inte vara sämre! Vi ses ute i vimlet!



Bild från i lördags när jag och Gudrun smyckade ut oss i det vi kunde hitta i Jonathans hall...


JULAFTON god damn it!

Det är Julafton imorgon!!!

God jul!

Jag har köpt alla julklappar, julfikat med vänner, lyussnat på julmusik, julbakat och nu sitter jag framför julklapparna vid julgranen men ändå är jag inte fullt med julkänslor.. (dock inte gjort allt idag)
Men det har inte vart nän snö här i Gbg och det är inte speciellt kallt heller, plus att vintern kom så jävla fort i år så det är ju inte konstigt att man inte har mycket julkänslor... Men julen är alltid mysig ändå! Imorgon ska jag öpnna presenter och möla ihjäl mig hela dagen :)

Så idag har jag jobbar 7-15:30, skrev ett litet julkort till de som jobbar imorgon, julstädat och nu ska jag förbereda lite julmat för imorgon och senare ikväll ska jag träffa Z i stan och fika och byta julklappar.

Btw, Det är en kille på mitt jobb som ska göra ett litet "experiment" i år...Han ska väga sig idag, och sedan ska han möla som ett svin imorgon och nu under juldagarna och sedan väga sig igen efter jul för att se hur mycket man kan gå upp i vikt under julen... Så när någon nästa år säger "Åh jag har gått upp 10 kilo nu blir det hetsbantning!" Så kan han säga att han vet att man inte går upp mer än typ 2-3 kilo. Jävla smart idé asså....Jag jobbar med riktiga brainiacs....

Helgen

Igår hade jag väldigt kul!! Roligaste kvällen på ganska länge faktiskt. Efter tjat från Gudruns sida gjordejag mig iordning och drog hem till henne. Hon fick sin julklapp och sedan gick vi hem till Gudruns granne där hennes pojkvän och typ 10 av hans kompisar var. Vi spelade roliga spel på hans X-box (eller nåt sånt) och sedan spelade jag, Gudrun, Jir och Isak Fia med fnuff shotverison. Varje gång man blir utslagen ska man ta en shot. Sedan flummade jag och Gudrun runt lite och sedan drog vi ut allihopa - till Gretas! (göteborgs gayklubb). Riktigt rolig kväll var det...
Jag sov ca. 4-5 timmar innan det var dags att gå upp och åka till jobbet. Jag kom hem nu 21:30 men har inte vart trött alls under dagen. Nice. (bilder från lördagen får ni imorgon - Gudrun har inte skickat dom till mig än)
Det har vart en riktigt mysig helg faktiskt. Jag är nöjd.

Och imorgon på min lediga dag ser schemat ut såhär;
-Köpa klart julklappar (har en grej till Abbe kvar)
-Träffa Sarita och Gudrun
-Sola
-Träffa Therese och Z i stan på julfika
-Julbaka


Så det blir en rolig dag imorgon!
Good night


Pain all over

Igår var jag inte ute. Zelina bangade och det var nog lika bra, för jag kände mig ltie halvdålig så jag gick till affären och köpte nötter och kollade på filmer med mamma istället. Imorse vaknade jag med mensvärk från helvetet - som jag får varje jävla gång. Det är en oerhörd smärta som sätter sig i hela ryggen och magen och jag kallsvettas och kan inte röra mig. Det enda jag kan göra är att krypa ihop under täcket och försöka andas (vilket funkar väldigt lite).
Jag fick nån morfintablett av mamma och 2 timmar senare hjälpte den. Nu har jag bara lite värk. Jag kan nu sitta upp och röra mig fram till TVn för att sätta på en film. 15:30 kunde jag börja röra mig. Nice... 

Ikväll SKA jag ut!

Ikväll blir det party!! Imorse när jag vaknade hade jag ingen lust alls att gå ut men nu när jag vaknat till rikigt ser jag fram emot det :)
Jag har inte vart ute på...3-4 veckor typ...När Linda fyllde år - 22 november där nån gång.. Och för lite mer än två veckor sedan skadade jag knät på boxningsträning så sedan dess har jag knappt kunnat gå - än mindre gå ut...
Men nu är knät bättre och ikväll blir det party! Ska ut med Z och hennes kiillkompisar så det ska bli roligt... Jag ska ta med kameran och få lite nya partybilder så ni får se dom imorgon.
Ha en trevlig fredag!

Titanic

Jag såg Titanic häromdagen när det visades på TV. Den filmen är den bäst gjorde film jag sett. Jag vet inte hur de gjorde det, men med ljuset och allt ser filmen ut som en tavla hela tiden. Hur fint som helst!
Att Titanic sjönk är en av de värsta katastroferna som hänt och det är ju därför fimlen är så sorglig...
Och visste ni förresten att det finns ett stort Titanic-museum i USA?



Museét


julbak

Idag har jag julbakat! Jag gjorde knäck, musligodis(mycket godare än det låter), och chokladfudge- som lätt är den godaste fudgen jag ätit i hela mitt liv! Jag har lagt godiset i burkar så det (förhoppningsvis) finns kvar till julafton. Då ska jag äta fudge tills jag spyr! Är det nån som vill ha receptet så kan jag lägga upp det.

Sedan har jag även satt ihop ett stort skötbord idag och vart i stan och köpt de sista julklapparna. Det var helt galet mycket folk i stan och jag är glad att jag är färdig nu och inte behöver ge mig in i den djungeln igen innan jul...

Pregnant man

Nån som kollar på det programmet? Jag tycker så synd om det paret som får stå ut med massvis av dödshot varje dag från trångsynta idiotjävlar som lägger sig i andras liv! Om den här mannen har kvar sina kvinnliga hormoner och allt, och vill ha barn med sin fru - varför ska han inte få det då? Jag hatar när folk lägger sig i andras liv när de inte gör nåt fel. Och han sa nåt smart som svar tills folks kommentarer; "Män borde kunna bli gravida för de har så stöttande fruar."
Go pregnant man!



Vardagshumor

Eftersom jag jobbar på ett demensboende händer och sägs det roliga saker hela tiden. Men här är dagens 3 roligaste grejer sagda av personalen;

*En kille tappar ut alla sina snus på golvet*
-Men FAAN!
*vi skrattar*
-Det var min sista snusdosa! Och jag har inte råd att köpa nån ny nu heller....
-Men plocka upp dom då.
-...
-Men plocka bara upp dom. Dom har nog inte blivit så smutsiga bara genom att ha legat på golvet 5 sekunder.
-Näe men det kanske finns kissbakterier på dom nu...
-Men det är inget farligt med kiss. Kiss är typ det renaste du kan dricka.

*kille i bakgrunden*;
-Jaha, men varför svider det då på huden när man får kiss på den?
-...
-Näe asså, jag... eeh...

*skratt*

♥♥♥

-Hennes dotter är där.
-Va? Vem fan är Dotta?

♥♥♥

*Vi sitter på kontoret och har rapport till kvällspersonalen. Alla börjar prata lite med varandra om olika händelser under dagen och då det blir tystare hör man en kvinna*;
-Ja, eller dricka. Jag kanske gillar att röka hasch...


En vecka kvar...

Pepparkakor - Lussebullar        
Skumtomatar - Knäck         
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar (helst inget av dom)
Julkorv - Julskinka
Lax
- Sill       
Revbenspjäll - Janssons frestelse   
Paradis - Alladin
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad
- Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Hemma - Borta

Färgade linser!

fargadelinser.com har ett erbjudande nu. Har man bloggat i minst två månader får man ett par färgade valfria linser gratis! hur bra som helst! Jag har länge velat prova bruna linser så nu har jag min chans!

Helg

Vad har jag gjort i helgen? jo jag har faktiskt vart på barnkalas! En av mina halvsystrar fyllde 6 i fredags och min kusin hade 10-årskalas i lördags så då var jag där på luciamys och firade henne. Idag har jag jobbat 7-15. Och jag kunde inte sova inatt så jag var sjukt trött hela dagen på jobbet... Och nu ikväll var jag inne i stan och fikade med Z, och planerade den kommande veckan då vi ska festa och ha julmys-dag på tisdag :) Så det ska bli mysigt. Och jag måste gå till Liseberg innan julafton! Jag har inga julkänslor alls än... :(
Sedan ska även jag och Z ta en sista minuter resa efter nyår!! Så vi åker nån gång i slutet av januari och det ska bli så jävla kul!! :D Så nån dag i mellandagarna ska vi boka en resa. Fan vad jag längtar.

CpTelefon

Men GISSA vem som är vken nu p.g.a att telefonen ringer 7 mijoner gånger???
Nu ska jag fan börja sova med ljudlöst när jag är ledig! Först började det ringa från dolt nummer (=jobbet), och då svarade jag inte för att jag blev sur för att de ringer 7 på morgonen på min lediga dag. Sedan ringde det dolda numret 5 gånger till. Mellan klockan 7 och halv 9. Precis efter det ringer min farmor, och då svarade jag. (hon ska ha kalas för min yngsta syster imorgon så jag svarade för att få lite info om det) Hon sa lite halv-dementa saker, glömde vad min syster hette, och sedan sa hon att kalaset är halv 5 imorgon. Efter det kunde jag inte somna om, så jag gick ner till tvättstugan för att kolla om det var ledigt - vilket det inte var - så jag får vänta med min tvätt tills klockan 11. God morgon.

Nobelmiddag

Idag hade vi nobelmiddag på jobbet. Vi hade dukat jättefint för alla boende och så fick vi i personalen oxå sitta med och äta, samtidigt som vi hjälpte gamlingarna. Mysigt var det faktiskt. Sedan skulle en kille sjunga&spela jullåtar medan en annan kille gjorde gymnastik-konster (bakåtvolt och såna grejer). Sedan hade de även slängt in "roliga" skämt som de boende inte riktigt fattade, men de tyckte sjungandet var kul iaf. Så det var roligt faktiskt. En annan grej som var lite rolig är att jag och en kille på jobbet alltid håller på att "skälla" på varandra och klaga på varandra (på skämt såklart), och jag skrattar jämt så mycket när han blir "irriterad" för att jag t.ex klagar på hur sakta han jobbar, varför han är så svag eller frågar varför han bäddar så kasst och hur länge hans mamma ska behöva bädda åt honom egentligen. Och Fabian säger att vi blir mer och mer som ett gammalt gift par... Haha... åh jag kommer sakta honom när han flyttar till USA i januari! :(

Efter jobbet gick jag till frölunda torg och köpte hårfärg, torrschampoo och nässpray. Och igår fick jag mina kläder som jag beeställt på HM! Och för några dagar sedan shoppade jag ännu mer så nu har jag nya kläder i garderoden och så har jag slänga allt gammalt ♥

Dagens citat:
Killarna som sjung och spexade kom inrullandes på en vagn med sin gitarr. När chefen ska köra iväg dom säger den ena killen lite ömt; "Nej, kör mig långsamt...."

Inte så kul nu faktiskt men det lät så gulligt och svagt när han sa det...
Kul dag iaf!

Ledig imorgon!...(?)

Imorgon skulle jag egentligen jobbat, men jag bytte skift så jag är ledig imorgon. (Om de inte ringer in mig för då jobbar jag. Pengakåt som jag är)
Ska bli skönt faktiskt. Jag har jobbar 47 timmar i helgen och 8 timmar idag så ska bli skönt att slappna av imorgon. Jag var så trött i lördags... Jag var inte trött när jag jobbade för då höll jag igång hela tiden, men när jag kom hem blev jag trött. Jag åt middag och åkte direkt till solariet, och så fort jag la mig på solariebänken somnade jag och vaknade när soltiden var slut. Så jag gick och la mig tidigt i lördags (22-tiden) och var lika trött igen när jag gick upp kl. 5 och åkte till jobbet. Efter det träffade jag Z i stan på en fika, och idag har det vart jobb hela dagen. Så mina senaste dagar har inte vart sådär jätteroliga utanför jobbet...
Och idag fick jag ett par Crocs av mamma! uusch. Dom är fula som stryk, men jag behövde verkligen skor till jobbet så idag när jag kom hem låg det ett par limegröna på mitt rum. Men jag ska ju bara ha dom på jobbet så jag överlever nog.. 
Så imorgon på min lediga dag ska jag in till stan och kolla på julklappar! det är ju faktiskt bara två veckor kvar till julafton...

HM + Unicef

Idag när jag handlade på HM så såg jag en lapp i kassan. Där stod det att HM sammarbetar med Unicef nu under jul och man kan Runda upp sitt köp, och de pengarna man rundar upp går till Unicef och man kan då göra en liten insats och hjälpa barn i fattiga länder. Man behöver inte skänka mycket, men här är en liten lista på vad pengarna räcker till:

1,90 kr = Räcker till tre påsar socker-saltlösning som kan rädda livet på ett barn som är uttorkat.

14,50 kr= Räcker till tio doser med poliovaccin, tre doser ger fullgott skydd mot den dödliga sjukdomen (14 spänn kan alltså rädda tre barn)

29 kr= Räcker till en filt i ull som värmer även om den blir blöt.

Jag rundade upp mitt köp med 29 kronor, och jag kommer skänka pengar varje gång jag är på HM nu under den här kampanjen.
Knappt TVÅ KRONOR kan rädda livet på ett uttorkat barn!! Det är ju fan inte klokt. Två kronor är ju ingenting! Det finns inte en människa i det här landet som kan säga att de inte har råd att skänka två kronor.


Shopping!

Idag har jag vart ledig från jobbet och vart i stan och shoppat lite. Jag köpte lite fina, mysigt kläder från HM, ett silverhalsband och lite underkläder. När jag stod i kassan med mina två BHsar säger kassörskan att man får 3 betala för två, och hon sa att jag kunde gå och hämta en vara till och då få den gratis. Så jag lämnade grejerna på diskan och gick tillbaka till underkläderna medans hon tog nästa kund. Jag var borta i typ 8 sekunder och när jag kommer tillbaka går jag fram till kassan och tjejen börjar slå in mina saker. Då blir kvinnan bakom sur för att jag "knör mig före" eller nåt, fast jag redan stått i kön. Såhär lär det ungefär:

Kärring: Jaha...asså...jaha...JAHA!
Kassörskan: Hon har redan stått i kö.
Kärring: Asså, ja, jaha... *mumlar surt*
Kassörskan: Hon skulle bara byta en sak så jag har redan hennes saker inslagna och allt så...
Kärring: Jaha, men har jag ju mina saker i famnen!
Kassörskan: jo jag vet, men den här tjejen har redan stått i kö, hon skulle bara byta en vara snabbt.
Kärring: Ja men,
Jag: Men lugna ner dig. Jag ska bara betala, det tar typ 10 sekunder. Om du har så bråttom borde du sluta tjata för nu är det bara du som tar upp kön.
Kärring: ..*mumlar sura grejer, jag tackar kassörskan för hjälpen och går*

Ibland undrar jag vad fan folk har för problem. Har jag en dålig dag eller är sur så låter jag fan inte det gå ut över andra? HUR OFTA egentligen är det folk som springer iväg och byter en vara när man är i afffären? Det är väl klart som fan då att man får gå tillbaka till kassan och slutgör sitt köp? Det var ju inte så att jag knuffade under tanten och gick före i kön och stod där och segade. Jävla kärring.

Alias

Här har vi en grej jag vill ha i julklapp! Världens roligaste spel som heter Alias.
Jag spelade det hemma hos Tres i våras och jag höll på kissa ner mig av skratt! Får jag inte detta i julklapp så ska jag köpa det själv och ha drinkkvällar med mina brudar och spela!




Inte tillräckligt kallt

Det är inte tillräckligt kallt för att jag ska kunna använda min päls än! Det är bara regnigt, blött och sånt där förjävligt piss-göteborg-höstväder. Kan det inte vara lite snö och så nu inför jul? E man i nån stad högre upp i landet är det snö och fint och inte så jättekallt, men här i göteborg är det värsta vädret nånsin och inte alls juligt.... Så tråkigt. Snön lär väl komma hit i januari-februari och jag vill ha min fina päls nu.. (Dagens i-landsproblem.)

Imorgon är jag ledig! Då ska jag med några av mina tjejer och se Magnus Betner! Jag älskar honom och det ska bli så kul att se honom live igen! Innan det ska jag nog gå med Gudrun och träna (hon kör boxning). Jag ska ju köpa träningskort, så jag ska kolla hur det är på Gudruns träning, och är det inte bra där så köper jag 3-månaders kort på Sportlife, som är billigast av de bästa. Jag vill träna nu för att det hjälper mig jättemycket i jobbet. Mitt jobb är jättetungt och varje gång jag kommer hem från jobbet har jag så ont i kroppen så det är helt sjukt. Så om jag börjar träna kommer ju det underlätta. Så nu får jag ta tag i det där...

Ja just det!

Ända tills jag såg reklamen nu så hade jag glömt av det! Nickelbacks nya album! Jag blev alldeles till mig i brallan när jag såg att de släpper nytt! Denna ska jag inskaffa direkt efter jobbet imorgon och lyssna ihjäl mig!


Dagens tjuvlyssning

Två små pojkar ~5 är med sina föräldrar på ICA och står och tjafsar i kassakön om vad de har och inte har.
Pojke 1: Du har ingen brandbil i alla fall!
Pojke 2: Nä, men du har ingen Batman!
Pojke 1 (skriker): Nä, men du har i alla fall ingen bajskorv i dig!!!
Pojke 2 (ser skamsen ut): Nä... Det har jag ju inte...

RSS 2.0