cant be stupid ey?

jag kom på en sak förut. En liten plan om hur jag ska spara tid på morgonen. Eftersom jag nästan jämt jobbar dagskift så börjar jag 7. Bussen hemifrån går 06:14. Vilket betyder att jag får gå upp typ 5. Imorse sov jag 10 minuter längre och fick därför offra sminkningen. Men eftersom jag är på jobbet 20 min innan jag börjar så kan jag sminka mig där. (lite mascara och vit eyeliner så jag inte ser HELT död ut) Och eftersom vi har rapportering på morgonen (ca en halvtimme) så tänker jag äta min frukost under den imorgon. Så kan jag sova en hel halvtimme längre imorgon och käka frukosten på jobbet! Best plan ever!

Jag tänkte bara visa er världens bästa skådespelare



Sean Penn


Juliette Lewis


Jim Carrey


Meryl Streep


Kevin Bacon









Hey Ladies, hey Fellas, and all the people that call themselves players

Igår var jag och Z ute. Det var väldigt roligt. Ingen stor överraskning att vi var ute kanske. Från början skulle vi vara ett stort gäng som skulle ut med sedan bangade alla ur, en efter en. Jag blev först hämtad av Z inne i stan, vi körde sedan H till jobbet och sedan till äffaren för att köpa lite matgrejer. Efter det åkte vi hem till henne och åt lite. Vi åt även en massa goda frukter och drack latte och vin. Sedan fixade vi iordning oss och drog in till stan där vi mötte upp Lejla. Men när hon såg kön till Park Lane (vi skulle dit), så bangade hon och stack iväg med sin vän. De trodde inte vi skulle komma in, men vakterna kollade inte ens leg. Burn. Men jag och Z kollade in stället.

Ganska trevligt ställe, bara att det igår bar fullt med Nattstad-folk = 18åriga pojkar som sprang runt och Cpade sig. Vi köpte en drink och satt och tittade på folk en stund innan det var dags att dra vidare. Vi gick till Evas och tog en Vaniljlatte så jag kunde få vila fötterna lite. Jag hade köpt nya skor som gjorde så satans ont! Har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Sedan gick vi till Valand. På vägen dit såg vi en kille som såg ut som Adam Tensta. Z fick lust att fråga om det var han men killen gick iväg innan Z hann fram. Så när en kille kom fram och frågade om eld utbrast Z : "Är det du som är Adam Tensta?!" Killen vände. (Det var inte Adam Tensta btw)

När vi kom in dit tog jag av mig skorna och dansade utan. Men sedans a H att man måste ha skor på sig p.g.a glassplitter. Men då bytte jag och Z skor istället så att jag inte skulle dö. Hon har en storlek mindre än mig men hennes skor var ändå mycket mer bekväma. På valand hade vi kul. Vi drack en massa och dansade till klockan 4 då det var dags att åka hem. Och sedan blev det söndag. Och idag har jag inte gjort nånting kul.


Sweet food

Tillräckligt

- Hur ofta brukar du gå ut då?
- Jaa...Inte så ofta
- Hur ofta är "inte så ofta?"
- Ja, vad blir det...varje helg....

Det har ju blivit en del på sistone. Men gå ut och festa är ju det man gör när man e ung. Få det ur systemet innan man gifter sig och bilder familj. Fast det enda jag gjort det senaste när jag inte jobbat är att gå ut...Men nu har jag och Z bestämt att vi ska göra lite annat oxå. Nästa helg blir det bowling! Vem vill hänga med?

Infatuation

Infatuation
Not seeing the rest of you is getting the best of me
It's such a shame that you shot me down
It would have been nice to be around
I'm touching your skin
If it's only a fantasy, then why is it killing me?
And I guess this must be infatuation
I want it, I want it
I want it, I want it

I'm so attracted to you
The feeling's mutual too
And I get scared the moment you leave
Get so hot I forget to breathe, yeah

I guss this must be, Infatuation

My kitty


Min lilla katt ligger under täcket och kollar på TV när jag ska till jobbet

Watashi ikimasu

För det första vill jag be om ursäkt till Tres för att jag inte bloggat på ett tag. Bloggtorka helt enkelt. Jag har sovit väldigt lite, och efter jobbet är jag helt enkelt för trött för att skriva. Men det har inte hänt så mycket på sistone faktiskt. Jag har jobbat och partat lite. Var på Liseberg i onsdags med Z och såg Mustasch, efter det stack jag och Z till Trädgårn. Men det var ganska tråkigt där så vi gick efter ca. en timme. Sedan drog vi till Lilla London och mötte upp H och hans vänner, och sedan åkte vi hem. Det är väl allt som har hänt. Ne, det har faktiskt hänt en rolig sak, men det kan jag inte publicera här förrän det är officiellt. Men goda saker är värda att vänta på!



I miss you Tres! Vi får hitta nån dag nu när vi båda är lediga och träffas! Och ha our dubbeldate, hehe

trött

Jag är så jäkla trött! Har somnat runt 1-tiden ända sedan i söndag och har hela veckan gått upp klockan 5 för att gå till jobbet. Och igårkväll tänkte jag gå och lägga mig lite tidigare (10-halv 11 iaf) men så rinde Z och sa till mig att komma in till stan och kolla på fotbollen med dom, och även om jag var dödstrött så åkte jag in. Prioriteringar. Jag gillar inte ens fotboll.

Så nu förstår man varför jag inte orkat blogga på senaste. Har ju varit i Turkiet oxå..... Men nu skriver jag lite. För Tres skull ;)

TURKIET - Bästa semestern nånsin! Skulle lätt kunnat stanna där hela sommaren! Vi badade, solade, shoppade, partade och åt en hel vecka. Jag och Sarita hade Ospec. men hamnade på ett jättefint och lyxigt hotell precias utanför Alanya. Så vi tog bussen (5 min) in till Alanya och shoppade/partade varje dag. Z och L var ju även där så det var en väldigt rolig vecka. Det var så underbart. Ville verkligen inte åka hem. Sp. inte när jag vet att jag ska jobba hela sommaren.

Så nu är jag väldigt trött. Imorgon jobbar jag 14-21 så då kan jag sova ut! SWEET! Och sedan ska jag ut med Z och lite folk på kvällen så det blir roligt. Är ju midsommar imorgon så då får jag dubbel lön oxå! Får alltså 1500 spänn för 7 timmars arbete. Very nice.

Men jobbet är så bra! Jag har då alltså börjar jobba på ett äldreboende i frölunda. Och jag trivs hur bra som helst. Kollegorna är bra, de gamla är bra, och jobbet i allmänhet är bra. Jag mår bra där och har jätteroligt. Det är så värt det att gå upp 5 ibland och torka bajs.

Och på måndag ska jag se SATC-filmen!

hemma igen

Nu e jag hemma igen! Kom hem 2 inatt och har sovit hur bra som helt. Sarita hade världens hosta i turkiet så jag har vaknat vaje halvtimme hela veckan. Alanya var helt underbart verkligen. Skulle åka tillbax nu direkt om jag hade chansen. Men hittar vi en sista minuten dit i höst så tar vi den! Vädret var perfekt, hotellet var perfekt och bättre än jag kunnat drömma om, turkarna var snälla och inte alltför på, maten var god, stranden var jättefin, partandet var sjukt kul och hela semestern var perfekt. Ikväll eller imorgon ska jag berätta lite mer detaljerat. Samt om min student.


Student och Turkiet

Igår tog jag studenten!! Hela dygnet var helt perfekt. Och imorgon ska jag till Turkiet! Så jag gör en uppdatering om både studenten och resan när jag kommer hem nästa vecka. So long!


Favoriter

Jag tänkte dela med mig av 3 av mina favoritlåtar. Lyssnat på dom var och varannan dag i flera år, men de blir aldrig uttjatade. Kan inte bli bättre än såhär.


 
 


 



best day ever

Imorgon tar jag studenten!!!! Nu om 45 minuter ungefär ska jag åka hem till Z och sova där, så fixar vi oss tillsammans imon! Feels so GOOOD!! Jag är nog inte riktigt nervös, men nånting händer i min kropp iaf. Magen känner sig nog lite nervös och det enda jag käkat idag är en macka och lite vindruvor. Och för mig är det CPlite.

Karma har verkligen hittat mig. De senaste veckorna har jag pluggat och stressat så jävla mycket att jag trodde jag skulle dö,  (remember vad ajg sa om näsblodet?) men nu händer bara bra saker! Jag har fått ett BRA jobb, jag tar Studenten, jag har hittat en asbillig resa, det är underbart väder och idag fick jag tillbaka mitt leg! Det har varit borta sedan i augusti, men nu har någon snäll person hittat det på gatan och lagt det i brevlådan så idag fick jag hem det igen. All good things keeps coming!

Antalya here we come

På lördag. Är. vi. här.


Too good to be true!!

NNU HAR JAG BOKAT EN RESA! Sista minuten Till turkiet för 1800 spänn!!!!!! :D:D
FATTA ELLER? Hur jävla billigt är inte det?? En hel vecka med min bästa vän! 
Jag frågade om det fanns till turiket för att två andra vänner ska dit och det fanns det! Och bara TVÅ platser kvar! Ödet eller vad! Åker på lördag! 1800 spänn!
Student på torsdag och turkiet på lördag! Så jävla glad att jag dööööör!!

Dagens senil-moment

På jobbet:

Jag: Hej
Kund: Hej. Jag vill ha en cheeseburgare
Jag: Ok. Nåt annat?
Kund: Ja...jag vill ha ett Happy meal oxå.
Jag: Ok. Cheeseburgade, hamburgare eller nuggets?
Kund: Hamburgare
Jag: Dricka?
Kund: Hmm...Äppeljuice
Jag: Ok, en cheeseburgare och ett Happy meal. Var det bra så?
Kund: Ja
Jag: Ok, då blir det 46 kronor tack.

*Går iväg och plockar ihop sakerna. Kommer tillbaka till kassan och lägger grejerna på drickan*

Kund: Va? nej nej nej! jag ska inte ha detta. Bara cheeseburgaren.
Jag: Ok... inget Happy meal?
Kund: nej nej
Jag: ok, 12 kronor då tack

dying

Idag har jág jobbat 13 timmar i sträck. Orkar därför inte blogga. ses imon.

Dagens

Danens bästa från Tjuvlyssnat.se:


En man iklädd tomtedräkt står och spelar fiol i tunnelbanan i en ganska full vagn då en redan irriterad tjej ~25 kliver på och hamnar brevid tomten.

Tjejen: Jag ger dig 25 spänn om du går av.
Tomten antar budet och går av,

Tjejen sätter sig ner mitt emot en kille ~25.

Killen: Fan vad coolt! Du har inte lust att gå av vid nästa station och ta en kaffe eller nåt?
Tjejen (surt): Du får 50 spänn om du håller käften!

So close

Bara fyra dagar kvar! FYRA. Till min STUDENT. Dagen jag sett fram emot hela livet. Lite sorgligt ändå. Dagen man sett fram emot sedan man började skolan, och så är den över på en dag. Som tur är har jag fler saker att se fram emot i framtiden. Annars hade jag fått världens ångestattack. Fan va hemskt. Men som tur är har jag lite grejer att se fram emot. En liten resa direkt efter studenten med sarita (sista minuten-resa. bokar förhoppningsvis på onsdag), och i Januari dar jag till USA som Au-pair! Så fram tills Januari ska jag jobba ihop pengar och sen drar jag. Längtar som faan. Veckan som gått har jag vart på tre studenter och fixat med balen. Skriver om studentbesöken imorgon. Nu ska jag gå och kolla på TV och koppla av. Ska upp 5 imorgon. usch.

RSS 2.0