Dagens låt

Pink - Eventually

En av mina favoritlåtar. Enjoy.


Fredagen

Igår kändes det som lördag och idag som torsdag. Why?

Hur som helst, idag har jag vart med Karolina i stan. Vi piercade öronen! Jag gjorde en sån här, och Karolina gjorde en sån här. Hon gjorde sin före mig och när hon var inne i piercing-rummet hörde jag henne och piercarkillen prata och helt plötsligt hör jag henne skrika "FY SATAN!". Haha. Min piercing gjorde inte ont alls, men ca. 10 minuter senare började det bulta och fortsatte så i 1-2 timmar.

Sedan köpte jag min halloween outfit! :)
Blev himla nöjd, och klänningen kostade "bara" 300 spänn. Den jag ville ha var billigast, så det var ju kul. Och så köpte jag jättehäftiga lös-ögonfransar på Make up store som jag älskar! Så jag kommer bli riktigt het på halloweenfesten imorgon :)
Bilder lägger jag upp på söndag.

När jag kom ut från affären blev jag intervjuad av Svt, så får se om jag syns på tv ikväll :)
Lägger kanske upp klippet här isf , haha.
Ja det var väl allt som hänt idag...

rövspråk

Är jag den enda som inte kan skriva på rövarspråket? Jag kan läsa det, men vet inte hur man skriver...

Gamla svenska reklamer

Här kommer några roliga reklamer från 90- tidigt 2000tal som jag hittade på youtube. Nån som minns dom?



I can feel you

Nu har den äntligen kommit! Anastacias nya album! Skivan jag väntat på sedan hon släppte sin förra.
Anastacia är verkligen min största idol nånsin. Hennes röst och texter och hela paketet är så jävla bra.
Den enda som är lite, lite synd med denna nya skivan är att den inte är lika rockig som den förra. Men fortfarande asbra.


"endast på bio"

Varför säger de jämt att en film går "endast på bio" när den kommer ut som hyr- och köpfilm 2 månader senare?


vuxenpoäng.com

Gick in på vuxenpoäng för att se hur om jag liggger bra (hehe) till i livet eller om jag går bakåt.

Resultat:
Ålder: 19
Uppskattad ålder : 26.8

Heeiii Kaaajjj!

Nån som kommer ihåg den här reklamen? Jag tänker alltid på min faster och hennes man när jag ser den eftersom vi höll på skämta om den ett bra tag efter att den sändes.

brain.dead.

Idag har jag jobbat från 7 imorse. Jag slutade 21. Vilket betyder att min hjärna är helt slut. Och jag börjar 7 imorgon oxå, vilket betyder att jag ska upp 5. Skriver jag inte imorgon eftermiddag så är det för att jag har dött. Over and out.

Lay all your love on me

Abbas bästa låt! (Från Mamma Mia filmen) 


Och förresten, vad ska man klä ut sig till på Halloween?? Jag vill inte klä ut mig till vampyr eller nåt sånt eftersom typ alla är det på halloween.... Jag hade lätt velat gå som hippie, med långt hår, band i pannad och färgglatt smink. Men jag vill ju inte lägga flera hundra kronor på kläder som jag kommer använda EN kväll...

...

En kille på mitt jobb har börjar kalla mig BM.
Jag vet inte riktig hur jag känner inför detta...

Upp om 6 timmar...

Ååh jag ska upp klockan 5 imorgon bitti och gå till jobbet, men nu sitter jag här framför TVn och är jättepigg!
Jag sov till 11 idag så nu är straffet att jag är jättepigg och nästan lite ångest för att jag inte kan sova. Näe usch, så ska jag inte tänka, då kommer jag aldrig kunna somna... Jag får väl helt enkelt sitta uppe ett (låångt) tag till och vara trött en stund på jobbet imorgon. Det är faktiskt inte hela världen. Jag har iaf haft en underbar kväll hemma hos Zelina och ser fram emot veckan som kommer :)
Good night

The prayer

                                                    


Lord make me a instrument om your peace

Where there´s hatred let me sow love

Where there´s injury pardon

Where there´s doubt faith

Where there´s despair hope

Where there´s darkness light

And where there´s sadness joy

O devine master grant that I may

not so much seek to be consoled as to console;

to be understood as to understand

To be loved as to love

For it is giving that we receive

it is in pardoning that we are pardoned

And it is in dying that we bord

to eternal life

AMEN



Detta är min favorit"psalm". Den finns som sång, men jag gillar det mer som en dikt. Jag har haft den i min kalender i några år nu och det känns så bra att läsa den när jag inte känner mig på topp. Även om jag inte direkt är jättereligiös så gillar jag den här jättemycket, för den handlar om att finna styrka i sig själv och vara en bra människa. Det är sån jag vill vara.


Men faan!

Nu håller jag på att fixa iordning mig inför kvällens party. Och nu medans jag fixar håret så jag ser jag det spöregnar och håller på ute. Va faan!! HELT onödigt att fixa håret och sminket då jag ändå kommer så ut som en slickad katt så fort jag går ut! Så jävla damp-tråkigt. Jävla skitväder! Tur att jag ska på förfest hos Sarita så jag kan fixa sminket där... Håret får väl vara katt-slick-inspirerat idag....



Go Katrin!

Nåt som har vart svårt att missa är bråket mellan Katrin Zytomierska och Tv4 för att hon hade sagt att Idol-Jesper "var lite väl bögig". Nu har Loulou tagit åt sig och blivit sur på Katrin för detta, och i fredags när hon åkte ut fick Katrin inte vara med på Idol Eftersnack för att Loulou sa att Katrin inte har förtjänat att prata med henne. Vad menar hon med det? Tycker hon att hon är bättre än alla andra, eller är Katrin mindre värd för att hon sagt att en kille var lite bögig? När Loulou åkte ut såg hon även jätteförvånad ut, som att hon är för bra för att åka ut. In her face. Jag gillade Loulou förut men nu tycker jag bara att hon är skittöntig. Jag tycker sånt här är så löjligt att det inte är sant! Katrin säger det alla tänker och det är alltid såna människor som får ta all skit. Jag hatar sånt här jävla hykleri, och jag tycker inte det var synd att Loulou åkte ut.

Se ett klipp här:
http://www.finest.se/katrinSchulman




Stöd Rosa bandet

För varje klick på den här länken går en hel krona till Rosa Bandet-galan på tisdag!


Så klicka gärnet!!


http://www.pause.se/2008/10/24/stod-rosa-bandet/


Ny frisyr

Jag vill ha en ny frisyr. Men samtidigt vill jag låta håret växa ut och bli riktigt långt och fint innan jag klipper av det igen. Sån här fin frisyr vill jag ha:






Men samtidigt vill jag ha det nåt såhär;







Jag vill ha långt hår, men samtidigt vill jag klippa det kort. Jag vill ha det kort med volym. Jag vill ha kvar min mörkbruna färg men samtidigt vill jag bli blond igen. Jag vill ha en lite rödare färg oxå.
Jag har alltså ett dilemma här.

Så förmodligen kommer jag nog köpa tråd till mitt löshår nu och låta Zelina sy in det så jag kan njuta av låångt fint vågigt hår, och ha det så nu i vinter, och sedan klippa av det och ha en kort fin frisyr. Och då oxå bli blond igen.


Jag har alltid så kul med Therese

Jag kollade på lite gamla bilder på bilddagboken, och då hittade jag en bild och en liten "konversation" som jag och Tres hade under en lektion där vi skulle göra en övning för högskoleprovet typ;





Tres: Nathalie, jag lovar! Övertygelse är rätt svar! Är det fel så lovar jag att du får bitch-slapa mig!
Lärare: Rätt svar är Ståndpunkt.
Tres: Oj då...

Powerwalk VS promenad

I Cosmo läste jag att "Tar man 120 steg/minut så kan man räkna sin promenad som powerwalk".
Vad bra. Hade ju blivit lite pinsamt om jag råkat säg att jag tagit en promenad när jag egentligen tagit en powerwalk.

Extremt intressant dag

Idag har varit en lung dag... Jag var inne i stan med Gudrun och Sarita och fikade. Vi var på Fröken Olsson där jag åt den äckligaste tonfiskmackan nånsin.  Varm choklad köpte jag oxå och den var inte heller god... Blev sur på att jag slösat 100 spänn på en fika som inte ens var god. Sedan gick vi iaf runt och kollade lite i affärer.
Både Sarita och Gudrun söker en massa jobb och när vi satt på Cafét så ringde nån tjej till mig och erbjöd mig jobb, haha. Lite ironiskt. Vet inte hur hon fick tag på mig ens... Jag söker ju inte jobb....Men det var dålig täckning på cafét så hon ska ringa ringa tillbax senare ikväll. Jag kommer iaf att tacka nej, för jag har ett jobb jag triva otroligt bra med och jag vill verkligen inte byta.




                 Gudrun och Sarita nån gång i våras


Dagens låt

Jag blir på sådär härligt partyhumör när jag hör den här låten:




                                            Kate Perry - Hot n Cold

Piercing!

Idag träffade jag Karolina. Vi har inte träffats på 3 år(!) så det var jåttekul att träffa henne. Vi tog en fika och kollade runt lite i stan och pratade om allt möjligt. Vi pratade även om att ha en liten reunion men klassen från högstadiet. Alla jag pratat emd är på idén, men problemet är baar vart vi ska vara? Ska man gå ut så kan det ju bli ett ptoblem att komma in när man är 20 pers...





Jag har ju länge pratat om att pierca öronen igen, och nu har jag och Karolina bestämt att vi ska göra det nästa vecka! Jag ska pierca här:



Tila Tequila

Nån som sett Tila Tequila show? Den är som "Bachelor" fast mer MVT-aktigt. Jag tycker den serien e så kul. Roligare blir den för att Tila tar hela programmet så allvarligt. Hon är där för att träffa sitt livs kärlek, men det verkar som att de tävlande (spëc. killarna) bara är där för att festa, ha kul och synas på TV. Det enda tävlingarna går ut på är att göra grejer i bikini och då vinna en "dejt" med Tila. I slutet ska hon sen välja vem hon älskar och bli tillsammans med. Nu visas säsong 2 på MVT där hon dejtar nya personer. Hur seriöst tar man en sån här serie när det t.o.m kommer en andra säsong?



Hej jag är liten, silikonig och har alltid för små kläder

Bajsmask

Nu har jag tagit på mig ansiktsmask så jag blir ren och fin i fejan. Det stod att den skulle lukta choklad...och det gör den. Men efter ca. 20 sekunder mår jag bara illa och den luktar fan inte gott. Uuusch....



                                        Aja...vill man vara fin.....




                                     ...så får man lukta bajs...

Veckans artist

INDIA ARIE!

En helt fantastisk artist. Hade jag haft hennes röst hade jag sjungt hela dagarna. Låtarna och texterna är så otroligt bra! Loving it.

 

Kan man dö av trisstess?

Nästa vecka går jag på mitt nya schema. Tills dess vet jag inte om jag ska jobba denna veckan. De lär nog ringa mig varje dag. Hoppas jag. Är ledig idag och har inget att göra. Jag är så uttråkad och rastlös att jag snart hoppar genom fönstret. På jobbet jag har hundra gånger roligare. och så får jag betalt med. Alla mina planer för dagen har krashat, så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Nu håller jag på att tvätta, jag har lagat mat och städat. Och klockan är bara 2... Får väl ta en promenad sen och slappa framför TVn för en gång skull. Vilka problem jag har va?

Personligt brev

Vad ska jag skriva i mitt personliga brev som jag måste ha med i mitt cv?

                               

USA- here I come?

Nu borde jag verkligen fylla i resten av mina Au pair-papper så jag kan skicka in dom snart. Typ tusen papper som ska fyllas i, och massa frågor/grejer jag inte fattar. Nu ska jag iaf börja på det personliga brevet jag måste ha med i min "cv" eller vad fan jag ska kalla det...

...

Vart är min kamera och mina hörlurar till min ipod?

Something like this

Det blev inget party igår. Jag har helt slut efter jobbet, men det kanske blir lite party ikväll.
Såhär såg det ut i fredags i alla fall:








Lite fest

Igår kväll blev det party. Ikväll blir det party. Orkar jag imorgon blir det party då med. En riktig partyhelg alltså. Som ni märker försöker jag kompensera för att jag inte vart ute på ett tag. Och både ikväll och imorgon är det roligt folk som ska ut, så jag är ganska lockad.... Igår var vi iaf först på bliss en stund och sedan gick vi till push. inte så mycket folk där igår. Brukar alltid vara knökfullt annars. En vimmelbild tog vi oxå men alla tjejerna såg så bitchiga ut, haha. Så den lämnas ifred. Nu ska jag iaf till mitt underbara jobb, slutar 21 så det blir direkt hem och göra sig snygg igen!


Ellen rocks and rules


Tvättdrama

Förut kom mamma upp från tvättstuga, så arg att hon grät. Jag blev självklart rädd och mamma sa(grinade) att " det är en galen man i tvättstugan". En gammal jävla gubbe som hade blivit arg och aggressiv för att mamma hade använt torkrummet. Han hade tagit tag i hennes armled och vart allmänt aggressiv och senil. Jag går ner och möts av en gammal man som är arg och galen för att vi har tvätt i torkrummet. Han gapar och håller på och jag säger till honom att man har rätt till torkrummet en timme efter ens tvätttid är slut. Så har det alltid varit och det står på reglerna på väggen. Han har helt fel men ger sig inte. Typiskt senila jävla gubbar.

Jag försöker prata med honom men han är helt vild. Mamma och gubben bråkar och mamma säger till honom att "du ska fan inte vifta mot en gravid kvinna din jävla idiot gubbjävel!"
Och så gick vi upp till lägenheten. Mamma fick lite dåligt samvete för att hon gapat på en äldre man, men han var mycket värre mot oss. Men lite gravidhormoner inblandat så har hon vart arg hela dagen. Hon växlar mellan att skratta och svära. Detta har även inträffat förut, med samma gubbe!

Sedan lämnade han en lapp på tvättstuge-dörren:
Jag vore tacksam om ni gjorde er uppmärksam på reglerna som bla bla bla...*ser inte vad det står*

Mamma sa på väg upp mot lägenheten att; Jag vore tacksam om du kunde dra åt helvete och lära dig skriva din jävla gubbjävel.


Nu har jag iaf bakat en paj att trösta mamma med så får hoppas hon slutar tänka på gubben, hehe.



Retouch

Jag vill bara visa lite hur det går till

Fan vad jag har missat!!

Jag har missat de senaste avsnitten av Greys anatomy och nu när jag såg ikväll fattade jag ingenting. Vad har hänt? Nån som kan uppdatera mig? Vad har hänt med Rebecca? varför var Alex så ledsen i kvällens avsnitt? Är George ihop med Merediths syster? va? va??


Underbara pälsmössa




VART kööper man en sån här??

Jag vill verkligen ha en sån här mössa nu i vinter. Tänk vad varm och mysig man blir på huvudet och öronen. och så är den snygg.

bloggkrångel

Varför kunde jag inte publicera inlägg igår och förrgår? 

Det har dock inte hänt så mycket. Mamma fyllde år igår, vi firade med familjemiddag och så gjorde jag världens godaste citronpaj. Idag har jag vart på Ullared med Sarita och spenderat 800 spänn på allt möjligt.

Girls of the playboy mansion

Kendra Wilkinson och Hugh Hefner har gjort slut, uppger Daily News.

Trots att hon fortfarande uppges bo kvar i Playboy-huset så kommer Hugh Hefner inte få några fler besök i sin privata kammare av sin tredje flickvän, Kendra Wilkinson.

- Det är kört. Hef och jag är inte tillsammans, sa den 23-åriga modellen under en intervju i E!:s Chelsea Lately.

Nyheten kommer strax efter att 82-årige Hugh Hefner och hans favoritkanin, 28-åriga Holly Madison, brutit med varandra.

- Jag var ett vrak. Jag hade planerat att leva resten av mitt liv med henne. Vi försökte skaffa barn tidigare i år och det fungerade inte. Hon blev väldigt deprimerad, berättade han för Us Magazine.


Playboy-magnaten har inte kommenterat brytningen med Wilkinson, medan hon önskade sin ex-pojkvän lycka till.

- Jag vill bara att han ska var lycklig. Det är det enda jag bryr mig om, sa hon till Daily News.

Enligt modellen så är nu Playboy-huset fyllt med "slumpmässiga skitstövlar" och hon tvingas låsa dörren till sitt rum för att skydda sina saker. Hon ska nu dejta en 26-årig spelare i Philadelphia Eagles.

Inga rapporter har kommit om att Hugh Hefners tredje flickvän, 35-åriga glamourmodellen Bridget Marquardt, har några planer på att bryta med 82-åringen. Hon är för tillfället utomlands för att spela in en serie för Travel Channel och Playboys representant har inte uttalat sig. Vad som nu händer med kvinnornas tv-serie "Girls Next Door", som baseras på deras liv i Playboy-huset, är oklart.




Läste detta på aftonbladet för några dagar sedan. Tråkigt, men hoppas Säsong 2 sänds på svensk tv snart igen. Det var kul.


Stargate, Singing bee, Idol...

Varför är det aldrig bra TVprogram på fredagar? Det är ju då folk orkar sitta uppe och kolla på en film. Näe, tur att man har en DVD. Jag tänker fan inte sitta och kolla på Idol eller Singing bee.

Ledig helg

Idag har jag jobbat. Men jobbade bara 16-21 så jag hann med en runda på stan först. Köpte DVD-boxen med Utvandrarna+Nybyggarna till mamma som fyller 41 på söndag. Sedan köpte jag, till muig själv, ett par skor och en jättefin klänning som jag ska ha på mig när jag går ut imorgon. Ikväll ska jag bara ta det lungt framför TVn och läsa Cosmo. En skön hemmakväll. Imorgon är jag helt ledig från jobbet, så då ska jag fixa lite här hemma. Jag ska bl.a. städa, tvätta, toppa håret och fixa med Au pair-papprerna. *åker i mars*
Jag kan inte förklara hur skönt och underbart det ska bli att lämna detta jävla landet när det är vinter, sviinkallt och slaskigt och istället åka till drömstaden Kalofornien. take. me. away. now.

Dagens konversation

Jag och en kollega sitter och skriver då en tant kommer in (jobbar på äldreboende)

Tant: Hej
Kollega: Hej hej
Tant: Vad är det du heter?
Kollega: Marziye
Tant: va?
Kollega: Marziye! uttalas Marsi
Tant: Machi?
Kollega; MARSI!
Tant: Machi?
Kollega: MARSI. S inte ch. SSSS! MARSSSSI
Tant: ...Machi?
Kollega: ...ja...
Tant: vart kommer du ifrån?
Kollega: Mars....

Less work more shopping please

Nu kom jag nyss hem. Har jobbat 12:30-21:00. Jag är så sjukt trött så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på TV. Planen var att jag skulle gå ut ikväll men det finns ingen chans i världen att jag orkar det så ikväll blir det en date med TVn. Partyt får vänta tills på lördag. Nån måtta får det väl ändå vara. Imorgon skulle jag träffa Sarita och shoppa i stan, men nu måste jag jobba. Samma skift som idag. Så shoppingen får vänta tills på fredag då jag ska köpa lite kläder och en present till mamma som fyller 41 på söndag! Det känns som att jag är på jobbet jämt. Och det är jag ju nästan...Tur att jag trivs, annars hade jag dött. Goodnight.


yearbookyourself.com

Såhär skulle jag alltså se ut om jag gick i skolan 1978


Blackout

Igår var jag otroligt trött. Mycket tröttare än vanligt då jag går upp 5. När jag börjar jobbet 7 "måste" jag gå upp 5 för att i lugn och ro göra mig ordning innan bussen kommer. Och eftersom jag är väldigt kvällspigg somnar jag inte innan 12-1 på natten. = ca 4 timmars sömn. M
en igår var det som att all sömnbrist kom ikapp mig. Jag kom hem efter jobbet och var helt väck i huvet. Det var som att hjärnan stängt av helt. När jag vaknade imorse såg jag att jag gjort en del saker, skrivit ner vissa grejer, men jag kommer inte ihåg nånting. Jag kommer ihåg att jag tittade på Christine men jag kommer inte ihåg vad som hände. Jag kommer inte ihåg att jag träffade mamma, att jag fixade grejer på datan eller nåt annat jag gjorde igår. Lite läskigt.

Ledig hela morgonen

Nu e jag hemma! Började 6:45 imorse och har jobbat som fan hela dagen. Men allt hårt jobb lönar sig. Och igår började en ny kvinna på mitt jobb. Både igår och idag har hon sagt att hon känner igen mig men vet inte vart hon sett mig. Hon frågade massa saker vart jag bor och om tidigare jobb för att klura ut vart hon känner mig ifrån. På lunchrasten frågade hon vad min mamma hette och klurade då ut att hon tidigare jobbat med min mamma. Så därför kände hon igen mig, för att jag e så lik min mamma. Nu har jag precis ätit, och om en stund ska jag städa och tvätta lite. Jag börjar inte förrän 12:30 imorgon så nu känns det nästan som att jag är ledig.

Just det, i förrgår var jag på bio och såg Patrik 1.5. Den var faktiskt bra och hade en del roliga scener.
Vad ska jag göra i veckan då? Imorgon ska jag till banken innan jobbet och skaffa ett sparkonto. På torsdag måste jag in till stan och köpa födelsedagspresent till mamma och skor. Och imorgon ska jag prata med min chef och försöka sno fler skift. Jobbar inte nåt torsdag-söndag och jag får nästan lite panik... Måste jobba ihop mer pengar. Måste ha pengar med mig till USA. Måse ha pengar till en avskedsfest. Måste jobba mer helger och få mer pengar. Måste sluta bete mig som ett mongo som jobbar jämt och förstör sig psykiska hälsa. Och fysiska. Måste sova. Måste fylla i Au pair papper. Nu. Bye.


Jobb

Nån som har ett jobb att ge mig? Helger eller vad fan som helst. Jag är ju bara timvikarie på mitt jobb och vet inte hur mycket jag kommer få jobba i vinter. Så jag vill ha ett till jobb så jag får pengar. Och då kan spara pengar att ta med mig till USA.... Men om ni inte vet nåt jobb för mig så kan ni ju bara ge mig pengarna. Vilket som går bra.

Lek&Buslandet

ja, som sagt var jag på Lek&Buslandet i lördags när jag satt barnvakt åt två kusiner. Jättestort är det! Finns sjuka klättergrejer, och man kan bland annat åka skridskor, spela alla möjligt sporter och skjuta bollar på varandra. Tjejerna sprang runt där i tre timmar och var därför ganska trötta på kvällen. Det var ju bra iaf. När jag satt och tittade på när de leker hör man en kvinna i kassan ropa ut; "Kan Lars Andersson komma till kassan, din son letar efter dig. Lars andersson möt dig son i kassan."  Efter att hon ropat ut detta två gånger tar en man microfonen och ropar ut; "Lasse för helvete sluta lek, din son vill åka hem!!"

haha, kul var det. Och man märkte ju vilka av papporna och mammorna som tyckte det var roligast att "hjälpa" barnen leka där inne...

Barnvakt

Sedan klockan 12 imorse har jag varit barnvakt, och ska vara det till 3-tiden imorgon. Jag mötte upp min gudmor (vars barn jag ska passa) på Lek&Buslandet klockan 12 för att yngsta flickan ska ha barnkalas. Så där var vi i tre timmar med 16 små tjejer som sprang runt och lekte, och gnällde varje gång de slagit sig. Nu e jag ensam med flickorna och har ställt in två fryspizzor i ugnen som vi ska äta till middag. Till maten ska vi kolla på Hannah Montana-filmen. Kul. Just det, de har sminkat mig oxå... Blå ögonskugga, mycket rosa rouge och rött läppstift. Jag ser ut som en blandning mllan en clown och en rysk hora. Och så har jag en målad nagel. Sedan ikväll ska vi kolla på "stjärnor på is" och hoppas på att tjejerna somnar tidigt eftersom de lekt på Buslandet i 3 timmar. Wish me luck.

en sån där....

1. Vad heter du? Nathalie Therese Lindström
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Vet inte... Jag e nöjd med Nathalie
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Mamma har alltid velat ha en dotter som heter Nathalie, så det fanns inga andra alternativ.
4. Vilket stjärntecken är du? Oxe
5. Vilken årgång är du? -89
6. Vart bor du? Göteborg
7. Bott utomlands? Ska flytta till USA i mars
8. Flyttat antal gånger? 11-12 tror jag. På 17 år...
9. Vart skulle du vilja bo?Penthouse i NY
10. Vilken skolklass? Tog studenten i juni
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Försvarsadvokat eller lärare (?)

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
174 cm
2. Hur mycket väger du? Väger mig inte faktiskt
3. Hårfärg och frisyr? Mörkt nu. Ganska långt. är naturligt blond annars
4. Ögonfärg? Blåa
5. Mest nöjd med? hmm...svårt val.
6. Minst nöjd med? ...öhme...får tänka på den en stund. Mitt nagelbiteri kanske?
7. Skostorlek? 40
8. Glasögon? Naj
9. Gar du några piercingar/tatueringar? ja i öronenoch naveln
FAVORITER
1. Filmer? The other sister, Liar Liar, Dum&dummare 1&2
2. Låtar? Sick and tired-Anastacia, Leader of men-Nickelback
3. Årstider? sommar
4. Mat/dryck? Lax, kyckling...En viss köttgryta mamma gör
5. Djur? ...Katt?
6. Färg? Blått, rött, svart
7. Parfym? Fuel for life - Diesel
8. Tv-program? Vänner, Nip/tuck...Hells kitchen...christine...
9. Ämne i skolan? Samhäll, rättskunskap
10. Sysselsättning? shoppa., gå ut..gör allmänt kul saker

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Min bruna skinjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar
3. Favoritfärg på kläder? olika
4. Favoritmaterial på kläder? bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Snygga stövlar, en skitfin klänning
6. Favoritaffärer? HM?
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Kläder? typ...3 tusen
8. Favoritmärke? Betsey Johnson!! Hade jag vart rik hade jag rensat lagret där
9. Vad har du för byxstorlek? vet inte riktigt hur man räknar sånt
10. Vad har du för tröjstorlek? 38-40

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Ivan Lucic
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Ipod. Nycklar
b) Jobbväska just nu? jobbkläder
c) Handväska eller liknande just nu? Massa skit. Tuggummi, lypsyl, kort, mobil
3. Vad är du beroende av? choklad
4. Vilket land kommer du i från? sverige, Kroatien, Makedonien
5. Vilken sorts lipsyl använder du? ACO
6. Vad tror du på? Mig själv
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? vette fan asså...är mer buddist kanske?
8. Vad köpte du senast? Fuktkräm & örhängen
9. Har du nåt husdjur? en katt som bor hos sarita
10. Var bor du? hemma

Jävla glasyr

Nu har jag bakat helt fantastiska muffins. Och jag har även tänkt att göra dom riktigt fina med rosa glasyr och riven choklad på. Men glasyrfanet stelnar aldrig! Jag som vill ha muffinsen så fina...

Im freee

Fyra timmars sömn i Fyra nätter. Inte bra för psyket. eller kroppen heller för den delen. Men idag är jag ledig så nu har jag sovit länge. 11 timmar kan jag klura ut att det blev. Så idag på min lediga dag ska jag baka, städa och ikväll ska jag träffa Z i stan på en fika. Imorgon ska jag sitta barnvakt hela dagen och kvällen! Så roligt ska det bli! Min gudmor ringde och sa att vi ska träffas imorgon vid 12-tiden och gå till Lek&Buslandet först. Vad hon inte sa, utan skrev i ett sms senare var att det ska vara barnkalas på Lek&Buslandet så det kommer vara 20 ungar där. Nice.


Americas next top model



Vann Whitney trots att hon var plus-size eller för att hon var plus-size?

All these balls...

En liknande incident hade vi häromdagen på jobbet när jag och min afroamerikanske vän stod och gjorde chokladbollar. En av de boendes fru kom och det lät såhär;

Frun: Ååh, bakar du såna där nee... *tittar på min svarte kollega och ser försträckt ut* nee....såna där bollar! Såna gillar min man! *försvinner iväg*
Kollegan: ...Höll hon på säga negerbollar?

Jag skrattade en stund.


RSS 2.0