George constansa i Criminal minds

För er som inte vet det så älskar jag Criminal minds! Jag skulle kunna kolla på den serien flera timmar varje dag.. Ikväll är det iaf ett nytt avsnitt och han som spelar George i Seinfield ska spela nån psykopat. Jag gillar inte den skådespelaren. Jag tycker han är gnällig och äcklig. Men men, han kanske spelar bra som psykopat...

Ledig vecka

Igår var vi ute på Nivå. Det brukar alltid vara så kul där men igår var det halvroligt...Och då var det ändå lönedag...Näe väldigt konstigt folk där igår! Massa jävla tyska killar som sprang runt och kramade tjejer och en av dom hoppade fram och pussade Sara på kinden, haha... Vet inte riktigt var alla normala killar är nånstans men vi lyckas aldrig träffa dom ute.
Efter en stund dök Anders upp och sa att han kör oss hem eftersom han bor i närheten, och det var ju bra eftersom vi då kunde stanna längre och missade sista bussen. Sen säger han att han kanske inte kan köra för han hittade ett ragg så jag och Z fick ta taxi hem. Sara sov hos nån killkompis som hon hittade på Burger king efter Nivå, hehe. Man vet aldrig vart hon tar vägen ;) 
Jag vaknade efter 12, åkte hem, åt frukost och surfade runt på internet. Sedan kom Sarita hit en stund och nu sitter jag här igen. Jättehungrig! Mamma får snabba på med maten nu...

Och! Nu e jag medlem på boplats!! Det känns bra. Vuxet. Lär ju få vänta ett tag på lägenhet men nu e jag iaf medlem :)
Jag vill inte flytta innan sommaren. Jag vill flytta efter sommaren, närmare mot vintern så jag hinner bli fastanställd och köpa lite grejer till lägenheten innan jag flyttar in, så jag inte bara har en säng och några gafflar i början, haha.
Idag skrev jag en lista på allt jag behöver/vill ha till lägenheten och det var ritkigt kul :)
För första gången jag får välja helt själv hur mitt hem ska se ut.

Dagens låt

Dagens låt är en ganska udda duet - Alicia Keys och Jack White med låten Another day to die.



Criminal minds!!

Jag måste bara ännu en gång säga att jag älskar Criminal minds!!♥♥
Varje torsdagkväll sitter jag som frälst framför Tvn och njuter varenda sekund! Verkligen en av de absolut bästa serierna nånsin! Och i gårdagens avsnitt var min favoritkaraktär Spencer Reid i fokus så nu älskar jag serien mer än nånsin!

Barnavårdcentralen

Imorse var jag med mamma på barnavårdcentralen. Vi satt inne hos barnmorskan i typ 40 minuter men sen skulle David ammas flera gånger så vi var där i över 2 timmar. Sedan väntade jag utanför med barnvagnen medan mamma gick in i affären och handlade. Under dom 5 minutrarna kom det fram 3 tanter som skulle titta på pojken och ställa frågor som "Hur gammal är han" och "vad vägde han"?
Varenda människa har frågat vad han väger och jag förstår inte varför?
Han vägde 3545 när han föddes och det är ju helt normalt. Fattar inte varför det är så intressant...
Nu ska jag iaf snart äta och sedan kommer min moster och mina kusiner hit. Ikväll ska jag hem till Zelina och sen ska vi ut.
So long!

One of those things...

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)


1. Vad heter du? Nathalie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Natt
3. Flicknamn: Nina
4. Pojknamn: Noel
5. Yrke: Nutritionist
6. Färg: Neonrosa (?)
7. Klädesplagg: Nattlinne
8. Mat: Nudlar
9. Sak i badrummet: Nagelsax
10. Plats/stad: Norrköping
11. En orsak att vara sen: Narkolepsi
12. Något man skriker: Nej!
13. Film: Nacho Libre
14. Något man dricker: Nyponsoppa
15. Band: Nickelback ♥
16. Djur: Noshörning
17. Gatunamn: Niagaravägen
18. Bil: Nissan
19. Sång: Not leavin yet
20. Aktivitet med mer än en deltagare: .... Nakenpoker?....

2009-02-16 @ 21:52:23 Permalink KÄRA DAGBOK Kommentarer

Dagens låt

Häromdagen när jag satt och skaffade lite ny musk såg jag att Justin Timberlake och T.I har gjort en ny låt tillsammans och den är faktiskt bra. Här har ni den!

T.I Feat. Justin Timberlake - Dead and gone

Min bror

Tänk att jag har en lillebror! De kom hem från sjukhuset idag och jag har gosat med honom hela tiden. Nu ligger han och sover. Förutom sina egna barn finns det inga man kan älska lika mycket som sina syskon! ♥
Vet inte hur jag ska klara av att gå till jobbet imorgon och vara borta hela dagen, haha.
För att göra det rent och fint idag har jag dammsugat, dammat, tvättat, strukit, bytt lakan, handlat mat, lagat mat, diskat...tvättat och satt på soff-överdrag, och plockat undan och gjort det fläckfritt här hemma så när de kom hem var det bara att sätta sig och äta :)
Fiskgratäng blev det och gott var det!
Nu om en liten stund kommer sarita hit så ska vi mysa med bebisen :)
So long!

Billys pizzareklam 1995

Någon som kommer ihåg den här reklamen?? Jag kände igen den när jag såg den. Det fanns så mycket roliga reklamer på 90-talet! Jag har lagt upp gamla reklamer förut på bloggen och reklamerna var så mycket roligare då än var de är nu. Här är iaf Billys pizzareklam från år 1995!


Lillebror idag!!!

Herrejävlar!! Jag har fått en lillebror idag! På alla hjärtans dag!!
Hur kul är inte det??

Jag vaknade av att mamma kom in på mitt rum och sa;
-"Nattiiii?
-Ja?
-Jag torr mitt vatten gick nyss, så jag och Abbe åker in till sjukhuset.
-VA?
-Ja, men det är lungt, fortsätt sov så ringer Abbe sen när det börjar hända saker.  Hej då"

A jo, som att jag kunde sova efter det!
Klockan var 6:46 och jag var så jäävla trött efter tidigare dags jobb och behövde varkligen sova. Men efter 10 minuters vridande i sängen gick jag upp för att kolla till min lillasyster som kanppast kunde sova hon heller väl?
Jag går in i rummet och där ligger hon och sover hur lungt och skönt som helst. Jag frågade hur fan hun kunde sova nu, och hon ba; "Varför inte?". "För att mammas vatten har gått och hon e på sjukhuset nu!"
VA?!"
Skrek hon och spärrade upp ögonen. Jag har nog aldrig sett någon se så förvånad ut, haha.

Jag somnade om efter en stund och sov till klockan10. Sedan gick jag upp och åt frukost. 12:53 får jag ett SMS av mammas man där han skrev att det inte var så långt kvar nu, och hon var öppen 8 cm.
Jag gjorde mig iordning och mötte upp lillasyster i stan och så åkte vi till sjukhuset. 14:50 var vi där.
Abbes mamma och systrar var redan i väntrummer när jag och syster kom, och vi skämtade och hittade på förlossningshistorier medan vi väntade. 16:10 kommer mammas man Abbe ut och visar pojken. Han var så lycklig över att bli pappa och han grät så mycket så jag blev alldeles tårögd. Så fint ögonblick! "Titta på hans fingrar" och "Han har sin mammas näsa" var allt han sa innan han grät lite till och gick tillbaka med sin son in i förlossningsrummet. Efter en liten stund gick vi in i förlossningsrummet och grattade mamma och pratade med henne en stund och tittade på våran lillebror.  Han är så fin! Han skrek ingenting utan gnydde bara lite grann, och lät som ett lamm som Abbes syster sa, haha. Sedan åkte vi hem igen så mamma och pojken får sova.
Nu sitter jag här ensam i lägenheten. Imorgon åker jag tillbaka till sjukhuset och gosar!


Dagens låt

Dagens låt är LiIy Allens nya låt The fear! Jag har lyssnat på låten massa idag och den är så bra och uppiggande.


Ohövlighet

Nu såg jag ett intressant avsnitt av Oprah. Det handlar om Ohövlighet och folk som är oförskämda. Folk berättade vad de tyckte vad oartigt och Oprah gjorde ett litet test med publiken och frågade bl.a "om folk var försenade, Mejlar medans de pratar i telefon, avbryter någon för att svara ett oartigt samtal? etc."
Det var även en man där som berättade att när man träffar en människa som är ohövlig ot en/behandlar en dåligt så försvagas ens immunsystem, och risken ökar även för hjärt- kärlsjukdomar!
Kul att bli sjuk för att folk inte kan bete sig! Tänk alla servitriser, flygplatspersonal, etc....

Jag fattar inte varför inte kan bete sig bra mot folk. Jag skulle aldrig ta ut min ilska/frustration över en servitris för att jag haft en dålig dag. Jag jobbade ett år på Mcdonalds och vet hur hemska folk kan vara. Vissa blev jättearga för att en vara var slut, för att maten var för dyr, många vill prata med chefen och vissa kastar pengarna på disken som att jag inte är värt att ta emot pengarna som normalt folk. Det är ju knappast så att jag står där och bestämmer hur mycket allt ska kosta eller när saker ska ta slut.


Här är saker som jag tycker är ohövligt:
*Folk som inte plockar upp hundbajs efter sig!
*När folk pratar i telefon medans de äter
*Folk som avbryter jämt!
*När folk slänger cigarettfimpar överallt
*Folk som SMSar medans man pratar med dom
*När folk inte tvättar händerna (största jävla smittohärden som finns)
*Vi har en kille på jobbet som alltid jobbar utan strumpor och när han sitter ner brukar han pilla på sina fötter och tår - USCH!
*Folk som är ohövlig mot all slags personal
*Klipper tånaglar offentligt
*När folk spelar hög musik på bussar!
*Och sist men verkligen inte minst - Folk som snor ens P-platser!!!


Om ni är nånstans på min lista så se till att ta er ut den!






Back on track

Efter 5 dagars sjukdom blev jag frisk och nu känner jag mig levande igen! En bra sak med att bli så sjuk är att man verkligen uppskattar att vara frisk sen. Jag har jobbat tisdag till idag och är lite trött nu. Sarita undrade om jag ville hänga med och spela laserdome ikväll, men jag orkar verkligen inte... Plus att jag lovat bort mig till Z redan och vi ska ut. Men det känns inte lika ansträngande att gå ut som att spela laserdome, så raincheck på det! Ikväll ska vi nog börja på nåt förfestställe som Viktoria eller nåt, och sedan dra till Peacock där det skulle vara nån grej ikväll.... Men man vet aldrig vart vi hamnar!

Jag var även ute i onsdags med Z, Anders och så hittade vi Sara på Nivå. Jag gillar verkligen Nivå! Så himla mysigt och bra ställe. Så stort och med 3 våningar och en till liten avdelning vid bottenbaren så finnas det massa olika musik, blandat folk och en stor uteterass. I onsdags träffade vi även två gamla klasskompisar där och deras vänner. Ett tag var det shotkrig i baren, vilken innebar att en kille tvärs över baren köpte shots till oss och en kille i vårat gäng köpte tillbaka till dom. Killen som köpte till oss gav oss bara skitäckliga saker som Jack Daniels för att vi skulle förlora. Men inget lag gav sig :)

Väldigt kul hade jag men trött som fan var jag när jag skulle till jobbet dagen efter. Men det är det värt ibland. Man måste ju leva lite oxå, och inte jobba jämt...

Imorgon och söndag är jag ledig och det ska bli skönt. Har jobbar så mycket helger på sistone så ska bli skönt att få en hel helg ledigt som "vanligt" folk. Imorgon ska jag träffa Gudrun och sedan ska vi träffa Sarita i stan för fika och bio :)
Blir en rolig dag!

So I got sick...

OK, jag är inte immun tydligen. I torsdags när jag gick över för att jobba på en avdelning (där ALLA utan en boende hade vinterkräksjukan) så blev jag sjuk. Nu ångrar jag att jag tackade ja till att jobba där den dagen... Vet inte varför jag gjorde det egentligen...Kanske för att utmana ödet? Kolla om jag verkligen var immun mot det helvetesviruset?

Efter 6 timmar på jobbet började jag känna mig lite konstig. Jag förstod direkt att jag blivit smittad och gick hem. Bytte om på 3 minuter och kräktes som faan i en buske på väg till bussen (Som tur är var det kväll och mörkt och inga människor i närheten som kunde se mig). Fy faan vad jag hatar att kräkas!! Vinterkräksjukan slår ut så jävla fort! Knappt en kvart efter att jag kände mig lite dålig kräks jag i en buske...Jag kom iaf hem levende och spenderade hela natten med magkramper och kräkningar... På lördagen spydde jag inte mer iaf... Usch...jag ska aldrig mer bli sjuk... Idag är jag iaf bättre! Nästan helt frisk. Mår bara lite illa med efter det viruset håller det ju i sig ett tag... Jag kunde dock äta frukost idag och får se om jag kan äta middag oxå. Idag ska jag iaf bege mig ut och försöka gå en sväng. Hemskt att sitta inlåst i lägenheten i 5 dagar!

RSS 2.0