Hur låser man?

Nu har de åkt. Kändes lite sorgligt faktiskt.... Reser man bort en vecka känns det bara roligt, men när man är den som blir lämnad hemma känns det inte lika kul.... Men om en stund kommer det säkert bara kännas bra. Snart ska jag laga mat till mig och lillsyrran som jag får ta hand om denna veckan. Eller ja, laga mat till iaf. Hon är ju faktiskt 14 år och klarar sig ganska bra själv :)
Även om mamma verkar tro att vi inte klarar nåt utan henne. Hon har satt en Stor lapp på dörren där det står viktiga saker vi inte får glömma, som "lås dörren, glöm inte spisen på" och andra saker som hon tror att vi glömmer hela tiden. Som om vi helt plötsligt blir två handikappade dampungar så fort hon lämnar hemmet. Men det är ändå gulligt att hon blir så orolig. Sedan visade hon mig vart allt vin och godis finns, hehe. Så i veckan ska jag bjuda hem lite kompisar som får hålla mig och vinet sällskap. 

Kommentarer
Postat av: Annie

Svar: Oj, låter som du också bor där jag bor??? Samma problem liksom!?

2008-07-16 @ 15:34:44
URL: http://veryfishy.blogg.se/
Postat av: emelie

Synd bara att man inte får välja färg själv på glasen.Mina föräldrar har för övrigt också lämnat mig ensam hemma. Fast, lappar om att stänga av spisen har jag sluppit...

2008-07-16 @ 20:21:32
URL: http://midnight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0