stress

Stresstecken när man får näsblod 8 gånger på 14 dagar?
Men jag tar Studenten om 5 dagar så det är värt det!

Bal

Nu tänkte jag berätta om min BAL, som vi hade igår. Den var rolig, snygg, asbra musik, härlig stämning och alldeles...alldeles underbar.
Jag har verkligen kul med alla. Alla var på bra humör och jag shottade, dansade och skålade med folk som jag inte trodde jag nånsin skulle vilja prata med egentligen. Alla var hur goa och roliga som helst. Maten var god. Nån havsröra med sallad och bröd till förrätt, Ryggbiff med sparris och potatissallad till varmrätt och brownie med bär och bärsås till efterrätt. Till maten fick man öl, vin och cider.

Isak fyllde även år så han fick gå upp på scenen medans alla sjöng för honom :)

Men en tråkig sak var att efter maten gick några hem! KLOCKAN 22:00. på sin egen bal. Watta fuck? De åt och gick. Balen har man EN gång i livet, och då går man hem klockan 10. Men som Alex sa "Där ser man ju hur dom festar". Men jag brydde mig verkligen inte. Det var tråkigt folk som gick och stämningen blev (om möjligt) ännu bätttre när de gått. Vi skrattade så otroligt mycket, dansade till ASbra musik (verkligen alla bästa låtarna), drack, shottade, sjöng och dansade på bardisken hela natten. Jag pratade och skålade med Sofie, och shottade, dansade och hade väldigt kul med både henne och A. Två människor jag inte förväntade skulle påverka min bal på nåt speciellt sätt. But they did. They all did. Fantastiska människor. Linn, jag och Arinze hade nog roligast av alla. Vi underhöll oss på alla möjliga sätt. (sjöng, spelade och höll på vid matbordet). Jag har alltid kul med Linn. Hur kul som helst att parta med henne.

Känns som att jag glömt berätta massa saker...hände massa roligt... Aja, kommer jag på nåt mer så skriver jag det.
Mer bilder finns på Facebook. Vi som vet vad jag heter måste kolla där. Ni andra kan ju fråga om mitt namn om ni vill se.


Bal och studenter

Igår hade jag min BAL! Det var vansinnigt roligt, och alla var helt plötsligt jättebra vänner. Jag hade verkligen kul med alla. Jag får skriva hela historian sen, nu ska jag gå på Lindas student och fira henne. So long


Shake shake shake

Jag kan fan inte sluta skaka

I only got 4 minutes

Jag brukade vara så aktiv. Men inte längre. Nu, fram tills studenten blir det inte mycket tid över till bloggandet! 5 juni. Fram tills dess blir det knappast 5-6- roliga inlägg per dag. Jag har FULLbokade dagar fram tills på söndag. Inte en minut över att andas eller blinka ens. Jag har massa jobb, skola, studenter att gå på, bal på torsdag etc etc.... Imorgon efter jobbet ska jag in till stan och köpa en BH, sola, åka hem och äta, färga+klippa håret. OCH göra ett svenskaarbete och skicka in det. Sen är klocka 11 på kvällen. Minst.  Och de andra dagarna är inte mindre bokade de. Men. Jag ska iaf skriva ett fint inlägg om balen, och efter studenten blir det riktigt bloggande igen. Så jäkla stressad. Nu när jag skriver ser jag att mina händer skakar som en galning. That cant be good.

haha

herregud. Det är verkligen inte någon ide med Melodifestivalen längre. Blir bara mer och mer Östländer som är med och därmed minskar chansen för oss andra att vinna. Norge gav Sverige 7 poäng. Nu har vi verkligen inte någon chans att vinna längre.

Melodifestivialen

Go Turkey!!

Vinner Grekland så skäms jag ihjäl. Näe, är nån av de länderna värdiga en vinst så är det Trukiet

Ang. Au pair bilderna

Som sagt, jag måste göra ett fotokollage och skicka med i AU-pair ansökningen. Men jag har inte så många kort på mig + kusinerna, och eftersom jag måste skicka in papprena inom 2 veckor så hinner jag inte åka runt till dom heller. En mötestid måste ju passa dom oxå. Så mina mostrar ska skicka lite bilder. Men Kattis hade en bättre lösning, haha:

"Också tonvis med papper att skicka in ju.. men äsch du och Z får väl ge er ut på fotosession, dra ut till slottskogen och ställ dig bredvid ett barn så fotar Z! "

Au pair

Igår avr ajg och Z på Au-pair möte. Hur kul som helst! Vi fickverkligen veta ALLT, så nu har jag inga frågor kvar. Vi fick typ 50 papper som vi ska fylla i. Sedan måste några andra personer skriva i papper om mig, och andra papper om jag har passat deras barn och så. Sedan måste jag även ltie senare skicka med betyg, polisregister och en kopia av mitt körkort. Som jag inte tagit än... På papprena ska man verkligen fylla i ALLT. Alla slags uppgifter om ens familj, barn jag passar och mig själv. Frågor som:
"Are you married? Pregnant? Could you live with a family of a other rase? Of an other religion? Do you have any deseases in you family? Mental disorder? Have you ever taken any medication? Do you have piercing, and in that case where?"

Hur många papper som helst med såna här frågor. Och så ska man ha med ett personligt brev och ett fotokollage. Fotokollaget får inte innehålla bikini/festbilder. Men det är bara såna bilder jag har! haha....damn it. Så nu har jag en vecka på mig att ta nya kort. Helst med barn jag har passat.... Jag hade ju kunnat ta barnkort på min student, men den är om två veckor. Och om jag skickar in papprena inom  två veckor så behöver jag inte betala depositionsavgifen på 2500. damn it.

Baby-boom

Det görs barn på rullande band i Hollywood. Ashlee simpson har bekräftat sin graviditet och Brangelina ska ha tvillingar. En sak som de flesta har gemensamt är att de väljer udda namn till barnen. Katt moss & Nicole richie har valt namn som "Lila Grace" och "Harlow" till sina döttrar, och dessa nman tycker jag är undebart fina. Men Brangelina har gått ut med att de vill att deras väntade tvillingar ska heta ska heta Castor och Pollux. Wft? Så fula namn att jag nästan skäms. Stackars barn.

Och varför skriver jag om barn helt plötsligt? Jo, jag fick precis reda på att mammas äldsta väninna Carro är gravid! Mamma har nog inte vart så glad i hela sitt liv. Underbart vacker unge kommer det bli. Shiloh har ingen chans.


Några exempel på Kändisbarn:

Fifi Trixibelle - Jamie Oliver

Barron - Donald Trump

Seven - Erykah Badu, sångerska

Daisy Boo - Bob Geldof

Elijah Bob Patricius Guggi Q - Bono

Satchel - Woody Allen
Tallulah Pine - Simon Le Bon i Duran Duran

Pilot Inspektor - Jason Lee


Plugga hela dagen

Nu e jag mitt i plugg-ruset! Ska plugga hela dagen idag. Har lagt upp en liten planering. Idag ska jag göra klart TRE arbeten, och så gör jag samhällen imorgon. Och japanskan får jag öva på varje dag fram tills fredag. Bara så enormt störande att jag int har så mycket tid till pluggandet imorgon + torsdag. Imorgon e jag inte hemma förrän 22:00 och på torsdag jobbar jag. hemskt. Behöver verkligen tid till pluggandet! Känner mig just nu som ett IG-barn. This is not good.

So its not just me then

Läste en sak på Egoinas blogg:
"En sak ska ni veta. Att när sådana människor står nära mig håller jag andan. Det är samma sak med gamla människor. Jag vill liksom inte andas in luften de har haft i sig. "

Jag kan ju säga att jag gör samma sak. Går nåt äckel/alkis/gamling förbi mig så hållar jag andan. Det kanske låter hemskt, men om jag ska sluta hålla andan får de sluta lukta illa.

Incest

Såg nyss outsiders. Handlade om ett syskonpar i Skottland som är tillsammans. De är halvsyskon och har samma mamma. De växte inte upp ihop men när de var runt 20-22 så träffades dom och blev störtkära. Men eftersom incest är olagligt i Skottland så måste dom gå på möten varje vecka och ibland göra prover på att de inte har sex. De hade sex innan deras mamma kom på dom och polisanmälde dom. Kvinnan var gift och hade barn, men skilde sig och lämnade sin dotter för att få leva tillsammans med sin bror. Så nu funderar de på att flytta till Frankrike (där incest är lagligt) så de kan leva ihop sexuellt utan att riskera fängelse.

Killen sa massa grejer som att "Folk tycker det är äckligt för att det är olagligt" och "för 20 år sedan var homosexualitet oxå olagligt".

För det första - Man kan inte jämföra Incest med homosexualitet.
För det andra -  Man tycker inte det är äckligt för att det är olagligt, man tycker det är äckligt för att det är sjukt. Även om det är lagligt för halvsyskon att gifta sig i Sverige är det precis lika sjukt som i Skottland. Även om båda parter är med på det är incest sjukt och äckligt och jag tror verkligen inte att en fullt frisk människa kan bli förälskad i sin bror. Lagligt eller inte.

Magsår!

Jag kommer få magsår och IG den här veckan. Jag har fem arbeten som ska in OCH VÄÄÄRLDENS största japanskaprov! Våran japanskalärare är japan och rikigt hardass och gör världens svåraste prov fast vi bara läser steg 1. Hon skriver frågor med japanska tecken (Hur fan hon nu torr att vi ska kunna dom) och förväntar sig att bara att vi ska kunna saker automatiskt. Och eftersom jag har FEM arbeten som ska lämnas in undrar jag när faan jag ska kunna öva på japanskan!

(lör)dagens konversation

Jag och Fanny står i varsin kassa och jobbar då det kommer fram två tyskar till Fanny. Tyskarna har sån där riktig tysk brytning.
Tysk: I want chili sausage.
Fanny: va?
Tsyk: Chili sausage.
Fanny: Eh, We dont...You meen chili sause?
Tysk: No, chili sausage. BRAKWURST!!


Det ekade över halva restaurangen och de få gäster som var där (klockan var halv 11 på morgonen) vände på huvudena och undrade vad fan som hände. Jag och Fanny började skratta och förkladade att vi inte har korv.

Ut

Igår jobbade jag hela dagen. 10-19. Helt slut var ajg men hade lovat att jag skulle med Sarita och Z ut, så så blev det! Vi gick till Valand, för att saritas pojkvän ahde bal där. (Han var iofs på festvåningen så vi såg ju honom ändå inte). Och vakten var helt sjukt dryg. Näe, ska hitta nåt annat ställe att gå ut på. Valand är ju inte direkt det bästa man kan hitta.
Så där var vi och dansade en stund. Vid halv 3 tiden var jag sjukt trött och hungrig så vi stack. Fast Z stannade och pratade med bartendern som hon flörtat ett tag med.

Jag, Sarita och hennes pojkvän gick till Mcdonalds och käkade och sedan åkte vi hem. Jag höll nästan på att somna på spårvagnen. Och sen blev jag sur som satan, för att - När spårvagnen är vid min hållplats har flera personer tryckt och de flesta står upp för att gå av (näst-sista hållplatsen). Chaffören saktar ner, men, gasar sedan igen och kör förbi!!
VAD I HELVETE? Så jag fick en hel hållplats extra för att komma hem. Jag frös sjukt mycket och svor för mig själv hela vägen. Somnade fort och sov til klockan 2. Har alltså sovit bort halva dagen. Resten ska spenderas med pluggande.

Evil eye baby

Jag vill inte kolla på Indiana Jones så nu surfar jag runt och kollar på roliga videos tills Mumien börjar om 10minuter.
Här e en:
 

why man why??

När de ringer från jobbet, VARFÖR säger man att man kan börja en timme tidigare imorgon när man redan har ångest över att gå upp tidigt som det är? ME SOO WEAK! Ska aldrig mer svara när de ringer.Tack förresten till Kattis som fixat min blogg!


Ge mig

image34
Jag vill ha den så mycket

EKO-dildo

Det har alltså kommit en EKO-dildo. För Sexleksaker släpper ju ut so extremt mycket föroreningar att de är miljöprioritet. EKO-dildon. För dig som vill njuta med gott samvete.


image32
Från Aftonbladet:

"Sexleksakerna är inte längre hälso- eller miljörisker.

- Det har hänt massor i erotikbranschen. Kunderna blir mer medvetna och intresset för miljövänliga sexleksaker är stort, säger Ylva Franzén, som är erotikpedagog och ägare till butiken Afrodites apotek.

De nya miljövänliga sexleksakerna kännetecknas av att de inte innehåller några ftalater, som annars är de mjukgörande ämnena i en dildo eller vibrator.


Vi har all anledning att hoppas på de här produkterna, jag hoppas att miljövänligt är framtiden för kvinnor som vill ha kvalité."Top notch model

Vet ni vad jag tänkte på häromdagen? Att det vore kul om Tyra Banks gjorde en Top model säsong med alla vinnare. Så man får se vem som är bäst av de bästa. Tänk vad mycket drama det skulle bli när alla tycker att dom är bäst! Asbra idé tycker jag. Ska skicka ett mail till Tyra sen.

image30
                            Wanna be on the top?

Knarka kaffe och politik

Klockan är halv 9 och jag början piggna till. Lite lite. Sakta men säkert börjar min hjärna vakna till och fatta vad som händer runt omkring mig. Och en sak som inte var så uppiggande imorse var att jag såg på The voice när jag sminkade mig, och där pratade de om att det var så "skönt med helg och att vara ledig". Så KUL då att jag ska jobba hela dagen imån....
Och trött som satan var jag när jag vaknade, men nu har jag köpt den största kaffemuggen som fanns på Pressbyrån så nu är det bara att dricka tills jag piggnar till. Eventuellt kissar ner mig. Either way så är kaffet gott och känns bra i min kropp.


Jag är i skolan på samhällslektion och jobbar på mitt parti. Som ännu inte har nåt namn. Men bra blir det! Kanske ska vara med i nästa val? Jag hade nog blivit en bra politiker. Drama och sånt där folk gillar att se. Hur Sverige hade slutat är en helt annan fråga. Men ska vi gå under kan man ju iaf ha kul på vägen ner.

 Efter samhällen har jag min SISTA språklektion EVER! Om jag inte väljer att läsa språk på högskolan då. Det känns väldigt bra kan jag lova. Språklektionerna detta året har vart hemska minst sagt. Men samhällslektionen är iaf skön. Kan sitta här och segjobba på mitt parti samtidigt som jag surfar runt på andra bloggar och roliga sidor. Och efter språklektionen slutar jag! Då ska jag hem, duscha, äta, plugga och ta en promenad hade jag tänkt. Sedan ska jag åka till Z:as jobb och hitta på nåt roligt med henne.
Hoppas ni får en bra dag och en rolig helg.


image29


Work Work

NU e jag hemma från jobbet! Ingen speciellt kul dag där... Hade väldigt mycket bitchiga kunder.
Och knäckebröd - Crispbread. Det var det svaret jag fick först men det lät inte riktigt rätt. Men nu vet jag iaf att det är sant. Hur svengelskt det än låter. Jag är trött och har ont lite överallt så det är helt tomt i huvet. Kommer inte på nåt bra att skriva. Är inte riktigt på top. Top notch. Så det är lika bra att bloggen får vänta tills imorgon. Annars får ni se en flum-sida av mig som det är alldeles för tidigt att ni ser. Och då lär jag få elda upp hela bloggen. Näe usch. Im taking it to far. God natt gott folk

Hjärnstopp

Hur fan säger man Knäckebröd på engelska?

Give it to me

image27
                                Jag vill verkligen ha den här boken

Heather och Jenah var ändå bäst

image25image26


Jag måste skriva krönikor....

....men jag orkar inte! jag ska skriva två olika formulerade krönikor på Svenskan, och jag ska skriva om antingen Veganism, flytta hemifrån tidigt VS sent eller Plugga vidare VS jobba utomlands. Vart FAAN hittar man sån här fakta? Jag måste ha fakta då jag inte bara kan hitta på eller skriva vad jag tror. But I cant find anything!


image24

Frustration på hög nivå I tell you people

plugga plugga plugga!

image23


Nu måste det pluggas! Men jag vill inte... Så det är ett problem.

Men nu får jag fan skärpa till mig! TRE VECKOR till studenten så det är bara att plugga på. Tre veckor är så sjukt i huvet att jag nästan får hjärnblödning. TVÅ veckor till S + alla andra tar studenten och bara en liten vecka senare är det min tur. Its sick I tell you people. Lite bitterljuvt. Studenten är det dagen jag sett fam emot sedan jag var 7-8 år, och så varar den bara en enda liten dag och sen är de över. Då är det bara att jobba varje dag. Ingen mer skolsäkerthet. Men ingen mer pluggångest. Förrens högakolan då. Fast det lär ju dröja ett tag innan jag beger mig dit kan jag ju lova.

Bloggvärde

Jag gick in på en hemsida (bloggvärde.se) där man kan kolla hur mycket ens blogg är värd.
Min blogg är värd 1500 spänn. Så nu är det vara att få igång den som faan och sälja till vintern så man får med sig lite pengar till USA

Thoughts in my head

Jag e trött.

Jag e trött och vill inte fixa ihop psykologi-redovisningen.

Snart ska jag tvätta... Orkar/vill verkligen inte tvätta. Men om jag vill ha rena kläder är det nog värt det.

Jag ska nog köpa glass sen.

Dagens tjuvlyssning

Tjej ~6: Får jag chans på dig?
Kille ~6 (tveksamt): Neee...
Tjej: Men snälla. Bara för en dag då?
Kille (tänker efter lite): Okej då... Eller förresten, ta så länge du vill då.

Par VS Singel

Jag vill ha parmiddag. Jag vill ha en parmiddag med massa goa drinkar och roliga spel. Som alias. Hur underbart som helst att spela i par. Jag vill ha det nu. Men för att gå på parmiddagar måste man ju ha en partner. Damn.
Singellivet  -1 poäng

Ich habe ein Spiegel in mein partyhatt

Jag och Tres roar oss på samhällen med lite påhittad tyska.
Ich bin Billy august.

To do vecka 20

Att göra denna veckan:


*Tvätta
*Söka jobb (Ge mig vad som helst. Jag vill ha ett nytt jobb)
*Toppa håret
*Göra idrottsarbetet
*Göra samhällsarbetet
*Göra samhällsarbete 2
*Jobba (torsdag & Lördag)
*Ha lite socialt umgånge
*Psykologi-redovisning onsdag
Idrotten gör jag helt klart nästa vecka. Och även då svenskan. Jag har faktiskt inte tid för mer denna veckan.

We all wanna be big rockstars?

Inatt drömde jag att jag sökte till idol. Men det var typ mitt i natten och vid havet nånstans. Eller hamnen rättare sagt. Jag sjöng och gick vidare! Jag fick göra en till uttagning och klarade även den = Jag skulle åka till Stockholm. Men då kom Therese och sa att våran engelskalektion börjar om 10 minuter. Jag frågade om hon skulle hänga med till Sthlm men hon ville hellre gå på engelskan. Så jag ba "eh, skit samma", och gick oxå på lektionen. Så jag dissade Sthlm och idol-liv för att gå på engelskalektion. Där ser mna hur gärna jag vill bli popstjärna.


Tänk om man kunde vara lika ambitiös i vaken tillstånd....


I want it all

Jag fick en resväska av min mormor i födelsedagspresent. Fin, lagom stor, luktar helt nytt och är bara min. Har to.m. såndära gömficka i! Ingen ska sunka ner den, och nu behöver jag inte längre låna andras väskor. Så nu har jag en egen nu när jag och S tar en sista-minuten resa efter studenten! Så nu är det bara för folk att ge mig massa pengar i studentpresent så drar vi!

image22
Den e brun utanpå och grön i

Dagens kommentar

På släktkalaset springer min 3-åriga kusin fram till min moster och utbrister:
"Mamma, du måste raka dig under armhålorna!"

We are family...

Snart ska jag ha släktkalas. Känns nästan som man är 10 år igen när man säger så. Men så är det. Det är väl inte helt fel att käka massa gott och få födelsedagspengar, haha. Gimmi the mooneeey!
image21
Jag och Sarita igår

Saturday nights alright

Gårdagen var väldigt kul måste jag säga. Men innan tjejerna kom var jag så stressad att jag knappt hann andas. Jag stekte kyckling, dukade och sminkade mig samtidigt. Sedan hackade jag allt till salladen samtidigt som jag fixade musiken och klädde på mig. Jag sprang runt som en jävla galning. Men kul var det! Roligt som fan att vara värdinna. Ska ha såna här fester oftare....Eller vad säger ni tjejer?

Sedan kom iaf sarita först, så hon fick tända massa ljus medan jag gick och mötte Tres vid busshållplatsen. Hon hade med sig nån konstig jävla spritblandning som var omöjlig att dricka. Men när alkoholen satt in smuttade alla på den ändå. Sedan kom tjejerna en efter en och då åt vi. Kycklingsallad med vitlöksbröd till. Sedan fanns det cider, bål och lite drickor för drinkar. Så vi åt, drack och spelade "Sanning/Konsekvens" och "Jag har aldrig...".
Roligt roligt. Sedan avslutade vi kvällen på Valand. Ganska lyckat tror jag.


We´re gonna party like its my birthday

Jag har på mig shorts! För första gången i år... Jag tror inte ens jag haft på mig dom sedan jag var i Tunisien i Augusti.  Hur som helst så känns det bra. Jävligt bra. Så ska det ju vara 22 grader hela helgen! SWEET. Nu har jag precis hjälpt lillasyster att skriva ett CV som hon ska lämna in på ICA så ohn får jobba lite i sommar. Men då hon bara är 14 år så fanns det ju inte så mycket att skriva. Men lite lyckades vi ändå knåpa ihop. Så snart ska ajg gå tilkl affären för att inhalnda resten av ingredienserna som behövs till dagens bakning för ikväll och imorgon. Ska ha släktkalas imån. Och tjejparty ikväll =Ganska mycket roligare.


Och igår hade Sarita bal! Jag åkte till hennes hotell och kollade på henne och åkte med henne till Valand där balen var. Kände mig ju lagom fin när Sarita fixat hår hos frisör och var uppklädd från topp till tå medan jag kom i bekväma kläder med endast mascara efter att ha städat större delen av dagen. Aja, snart är det min tur!


image20
Utan jacka!

Dum&Dummare som skräckfilm


Oh yes.

Just det. Sarita har bal idag. Känns lite tidigt, men kul! Hon hinner ju ta studenten innan jag har min bal...
Så i eftermiddag ska jag åka till hennes hotell och se hur fin hon är med håret, sminket och klänningen. Så fin hon blir min lilla flicka. Så får skåla med dom och ta en massa kort. De som känner mig vet ju att jag är lite av en Kamera-narkoman. (Fast jag är fortfarande hästlängder efter Linda). Sedan ska jag hem och fixa iordning mig för utgång med Z! Alla på hennes gym har gratis inträde på Valand idag så det lär ju vara en del biffar där. Hoppas för Z:as skull att hon hittar nån het biff. Sexuell frustration på hög nivå där, haha. Och en kul grej till: Saritas bal ska vara på Valand, så då kan vi parta med dom! Så jag och Z kommer där i vanliga partykläder medans alla andra är Balfixade. Aja, partytiiimmeee!

Dagens make no sence

Frukost hemma med mongofamiljen:


Mamma: Abbe vad gör du?
Abbe: Jag jämnar ut smöret så det blir fint.
Mamma: Men sluta kleta i smöret! Jag vill plocka undan.
Abbe: Jag ska ge den en teoretisk efterfråga.
Mamma: Jag hinner ju diska och allting innan du är färdig.
Abbe: Allt är relativt.

Politik politik...

Nu sitter jag påsamhällslektion. Igen. Känns som att jag nästan jämt är här. Nu jobbar vi iaf med våra egna partier som vi ska skapa, och  jag tror detta är den sista uppgiften innan studenten. Ganska kul faktiskt. Får välja helt själv hur mitt parti ska se ut och hur jag skulle styre ett land. I like the power. Men jag har fortfarande inget namn på partiet....
Och om en halvtimma ska folk göra nationella i Matte B + C. Och det är bara jag och Sara som inte ska göra det. Så då får vi sitta här ensamma med läraren. Får hoppas hon inte lägger för mycket fokus på mig, för jag har inte kommit så jättelångt med mitt parti än. Give me no questions.
Matte C...Lär kanske få läsa det på Komvux... Eller göra ett jävla bra högskoleprov! Man kanske ska göra det till hösten? Innan jag åker till USA. Så all kunskap fortfrande är relativt färsk och jag inte glömt allt...

Min ketchup ser ut som en mun

image19

Bal & Bål

Nu e jag hemma från Kungsbacka. Jag och Sarita åkte först och hämade min balklänning (Champagnefärgad, och helt underbart fin), och sedan åkte vi och köpte maten till min lilla tjejfest som jag ska ha på lördag. Ska bli så roligt! Det är så kul att vara värdinna. När jag blir rik ska jag ha det varje vecka. Vi stannade och käkade på Mcdonalds i kållered och jag är fortfarande helt sjukt mätt... Efter det åkte vi till Netto och handlade Cider och vindruvor och sedan åkte vi hem. Jag har suttit en stund i solen och mår alldeles underbart. Kan ju vara kul om man får lite färg innan studenten.
Och btw, igår när vi satt på engelskalektionen flummade jag och Therese (som vanligt). Hon är så underbar och blir överglad för allting, haha. Jag sa att jag gör bål på lördag och Therese lös upp som en sol och  sa "I LOVE YOU, I could kiss you!". Jag antar att hon tycker om bål. Då målade jag "T hjärta N" på hennes hand. Sen gick vi hem.

image18


Dagens tjuvlyssning

Dagens från tjuvlyssnat:


H&M Avenyn, Göteborg

Ett par ~25 är vid omklädningsrummet, tjejen provar och killen sitter trött utanför och väntar. Plötsligt kommer hon ut.
Tjejen: Vad tycker du?
Killen: Byxorna var väl helt ok, men tröjan var ful som stryk!
Tjejen (upprört): Tröjan är min!!


Not nice

Men vad kul att man vaknar kl. 8 på sin lediga dag när man kan sova till halv 11. Aja, får la sitta här och brainstorma till halv 12 då sarita kommer och hämtar mig. Vi ska då åka till Kungsbacka och köpa maten inför lördag. Ska bli så jäkla kul! Och imorgon har Sarita bal. Väldans tidigt men väldans kul!

Pee

Och förresten -  Varför har det luktat kiss överallt idag? Nån speciell dag som jag har missat? Eller var det Götets födelsedagspresent till mig?

Födelsedag Nr. 19

Ja, dagen till ära har varit min 19de födelsedag. Och som alla andra år har det varit underbart väder. Skoldagen var helt ok, inte alls nåt jobbigt att göra på lektionerna utan faktiskt bara eget arbete hela dagen= Sol + flum. När jag kom hem ringde pappa och sa att han var på väg förbi för att lämna lite födelsedagspengar. Så jag stod en liten stund på parkeringen och pratade men honom och mina underbara småsystrar. Finns inga bättre tjejer. Han undrade t.o.m om mamma hade fixat ett studentplakat eller om han skulle göra det! Då flög det 3 tankar i mitt huvud:
1. Varför är han så snäll?
2. Vad har han rökt?
3. Kan jag få lite?


Men efter några minuter åkte han och jag gick hem och käkade och fixade klart en skolgrej som jag mailade in. Vid halv 9 åkte jag in till stan för en liten födelsedagsfika med Z. Och hon gav mig blommor! Made me so happy. Hur fina som helst.( Varför ger folk varandra inte blommor oftare? Man blir så glad. Ska nog börja göra det så kanske folk hakar på) Så nu kom jag precis hem. Ska äta lite, kolla på TV och sova. Imorgon ska jag till kungsbacka för att hämta min Balklänning och köpa maten inför mitt tjejparty på lördag! Blir nice!
Over and out


image17


Cuz its my birthday!

image16

Dagens Partylåt

Jag måste ha lite mer partymusik tills på lördag! Så ge mig tips people!
Well this sucks

Nu kom jag precis hem från läkaren. Gick och kollade upp min fot som gör så satans ont.
Och jag har tydligen fått en infektion i foten. Är värre än det låter. Det finns tydligen inget läkaren kan göra åt detta, utan det får gå över av sig självt. Läkaren sa att han själv haft en sån här infektion och vet att det gör så ont att man knappt kan gå. Och för han tog det 8 månader innan det gick över! Han sa att det tar flera månader innan en sån här infektion går över. Så jag får leva med denna smärtan hur länge som helst.
Hur ska jag kunna jobba?? Det är det största problemet. Faan.

Och sedan balen och studenten. Får gå runt med kryckor. KUL studentfest. Och på lördag ska vi ju ut och fira min födelsedag. Får halta runt på dansgolvet, haha. Eller så får jag sitta och passa allas väskor som nån jälva tant. Och nu kan jag ju inte gå några promenader i det fina vädret. Får bli ett jävla lardass som sitter inne hela dagarna. Eller iaf inte kan promenera. Det är nästan så man börjar grina. Fan i helvete.

Dagens konstigaste

I lördags var jag på jobbet när det kommer fram en, vad verkar vara, ganska stressad kvinna. Hon såg lite förvirrad ut, men inte dum på nåt sätt.

Jag: Hej
Kvinna: Hej, vad är den för nåt?
- En sallad. Grekisk sallad
- Vad är det i den?
- Fetaost, sallad, gurka, rödlök och lite annat
- Ingen kyckling?
- Nej, bara sallad
- I ceasar då?
- Ja där är det kyckling
- Men inte i den grekiska?
- Nej. Bara sallad.
- Men...då tar jag en sån ceasar
-En ceasar?
-Nej, en Grekisk. Den har ingen kyckling?
--NEJ.
-Nähä...då tar jag en sån grekisk.
 *Jag hämtar bestick och dressing*
-Sådär, salladen kommer om 1 minut ungefär. Jag går och hämtar en brödbit och lägger på kvinnans tallrik.
-Är det den här?!
-Näe...det där är ett bröd.....

So wierd.

Dagens kommentar

Lärare: Vart har du tagit de korten?
M: I slottskogen. Där i "Barnens zoo"
Lärare: Men kom ni in där? Man måste väl vara 5 år för att få vara där inne
Z: Om vi kom in? Vi kom knappt ut!


Fakk

Damn this. Jag måste till Axcessakuten imån bitti. Har sjukt jävla ont i foten och det blir inte bättre. Missar ju då Historia"redovisningen". Varken bra eller dåligt. Inte så kul med foten bara. *suuuck*


Feed me

Jag är hungrig.
Och vad fan ska mitt parti heta?

Samhäll

Nu sitter jag på Samhäll C lektion och letar fakta. Sista uppgiften innan Studenten är att vi ska skapa ett eget parti. Låter kanske tråkigt men är faktiskt kul. Jag får välja helt själv hur mitt parti ska se ut och hur jag skulle styra Sverige. I like it. Men lektionen är 2 timmar och jag är redan uttråkad. Gör hellre sånt här hemma. Och efter lektionen ska jag till Tidningshuset och leta fakta för ett historiaarbete som ska vara klart imorgon. Som alltid är jag ute i sista minuten. Men det har fungerar bra hittills så varför sluta nu? Det är bara segt att gå dit när man har rast och istället kan vara ute i solen. Men min håltimme är i 3 timmar och tidningshuset tar ju inte mycket mer än en timme, så sedan kan jag njuta av vädret i två timmar. Sounds good. Och btw - Jag fyller år på onsdag!

Dagens fråga

image15

Dagens kommentar

-Men bli gravid nån gång då!
-Ja men vi måste ju ha sex för att jag ska bli gravid
-Men jag vet inte hur man gör har jag ju sagt!hahaha

Spring is in the air

Vilken här lig dag! Kom precis hem ifrån slottskogen. Hur härligt som helst. Har fått lite färg oxå. I like it a lot. Blev solning, grillning och glassätande. Såp det har vart en underbar söndag. Så nu ska resten av dagen spenderas med pluggande.... Not so much fun, men "allt kan inte vara kul jämt."


image14
Syster blåste t.o.m bubblor

Update

Vet ni vad jag fick reda på igår? Att flickvännen i mitt inlägg "party night" är en av mina chefer. Nice.

I fredags var jag hemma hos Therese och Daniel i Allingsås. Jag, Sara och Therese började kvällen med att käka pizza och dricka världens godaste drickar. Farligt goda och eftersom de inte smakade sprit hade vi nog alla hamnar på akuten om vi inte hade självbehörskning. Efter det spelade vi lite Family guy spel, och sedan spelade vi ett jätteroligt sällskapsspel som heter Alias. Jag skrattade så jag grät och jag var inte ensam om det. Sjukt kul. Sedan spelade vi lite Guitar hero, Singstar och Wii. Efter att ha provat en hel spelbutik tänkte vi dra till Daniels kompis och krascha hans fest. När vi kom dit var det bara han och Daniel där. De spelade Mario kart på Wii online. Hardcore party. Vi var där i ca. 2 timmar innan tjejerna följde mig till tåget. Klockan var då 2 och det var det sista nattåget som jag var tvungen för att ta för att jag skulle jobba dagen därpå. De hade iaf styrt upp "festen" och haft jättekul när jag gick. Score. Igår då så jobbade jag. Hade en del sura kunder men jag fick lite beröm av chefen. Jag sög åt mig allt eftersom jag aldrig hört henne säga nåt åt det snälla hållet till någon. Efter en dags arbete åkte jag hem till Z, som hade gjort iordning en liten mat/drink-bricka. Så vi satt på hennes trädgård och pratade, åt och drack.

Sedan tänkte vi ta en promenad, och tänkte att lika gärna kan hämta Linda på jobbet när vi ändå är ute och går. Z bor i Backa, Linda jobbar i Kärra. Hur bra som helst. Vi gick i rask takt och det tog 1 1/2 timmar innan vi kom fram. Vi tänkte åka buss tillbaka då vi redan hade ont i benen efter allt jobbande, men Linda föreslog att vi skulle gå tillbaka, and we did! 3 timmars promenad! Känner mig riktigt duktig. Somande fort som satan när jag kom hem.

Och nu är det söndag. Idag ska jag plugga en massa och ta kort till fotografikursen som ska vara klart imorgon. Mitt ämne är "vårtecken" så det blir ju inte så svårt att ta kort på. Men först nu ska jag göra mig iorgning och åka till slottskogen och ha Picknick med min mamma och hennes man.
So long

image13
                               Z med fikat

1 maj

Verkar ha vart en ganska bråkig dag igår. Vet inte riktigt vad som hände här i Göteborg, men har hört att det blev massa bråk i sthlm. Detta på grund av att MUF oxå hade vart uta och delat ut godis och ballonger, och Sossarna har då blivit förbannade för att MUF "förstörde" delas lilla parad. Läste på Blondinbellas blogg och hon har fått otroligt mycket skit för detta. Folk har bland annat skrivit: "Fy fan vad äckligt beteende, ni äcklar mig. Det stärker bara alla de fördomar jag har mot er, kapitalistsvin", Fasen va omoget av er muffare Det visar ju bara på vilken jävla cirkus det är som sitter i regeringen just nu" och  "Det var verkligen patetiskt. Att ge sig på barnen, som verkligen inte kan någonting om politik, och dessutom agera en liten motdemonstration som påminner om något slags mesigt blonderat-fjortonårings-salem-uppror."
Än så länge har inlägget fått 150 kommentarer och dessa var nästan de snällaste. Folk är ju sjuka i huvet.

Vad är det med folk egentligen? MUF mutar med godis? Vad gör inte Sossarna när dom delar ut rosor då? Och att de stoppar hela kollektivtrafiken med sina demostrationståg kanske är kul? Och GUD vad hemskt då att MUF ger godis till barn. Alla små flickor som fick dela ut rosor åt sossarna då? Är inte de barn? Jag blir helt jävla galen.

Robert Aschberg

image9


Utan tvekan Sveriges bästa programledare

Lookin good

image8
Kir Royal

Klassisk champagnelyx och en bra lätt fixad fördrink.

4 cl crème de cassis (svartvinbärslikör)

Fyll upp med champagne eller
mousserande vin i ett högt champagneglas.

Funkar även med Vitt vin.

Tänk om man inte behövde lägga massa pengar på bal och student. Då hade man istället kunnat bjuda sina vänner på såna här roliga grejer

Betsey

Jag älskar verkligen Betsey Johnson! Ska tokspara pengar hela hösten/vintern så jag kan shoppa loss hos henne när jag åker till USA i början av nästa årimage7

Dagens tjuvlyssning

På en badmintontävling för ungdomar, Östersund

En killer sitter tilsammans med en tjej från samma klubb, när de får syn på en annan kille
.
Killen: Och här kommer Judas...
Tjejen: Varför kallar alla honom för Judas?
Killen: Vet du inte vem Judas var? Kan du inte din bibel?
Tjejen: Nä vadå? Bytte judas också klubb eller?!

Party night

Valborg igår då. Blev en relativt lugn kväll. Först var jag och kollade på Cortegen med Sarita. Efter det åkte vi hem till Gudrun och hennes pojkvän Kaj, där Amanda och några killar var och hade bröjar festa. Så vi körde några roliga dricklekar och som resultat till detta blev då folk packade. Alla utan jag, Gudrun och Amanda. Frank (Ramms bögkompis) var nog lite packad men han skötte sig bra. Jag och Frank fann iaf varandra och hade väldigt roligt ihop hela kvällen. Men efter ett tag blev det lite jobbigt. Folk blev jobbiga och festen spårade ut ltie. Jag och Amanda fick städa upp efter folk och när folk började bete sig alltmer konstigt gick jag, Frack, Amanda och Ramm ut på balokongen och stannade där ett tag. Ramm var väldigt på och tafsig. På alla. T.o.m. Frank. Jobbigt. Isak var likadan, försökte ju hångla med en hela tiden. Men det var ändå värre med Ramm, för att han har flickvän. That is NOT ok. Frank sa även att Ramm är otrogen hela tiden. Damn it.

Men hur som helst så var det en rolig kväll. Nu ska jag käka frukost och kolla hur bilderna från igår blev egentligen, hehe. 
image6
Gudrun, jag, Amanda och Ramm på balkongen

RSS 2.0