Incest

Såg nyss outsiders. Handlade om ett syskonpar i Skottland som är tillsammans. De är halvsyskon och har samma mamma. De växte inte upp ihop men när de var runt 20-22 så träffades dom och blev störtkära. Men eftersom incest är olagligt i Skottland så måste dom gå på möten varje vecka och ibland göra prover på att de inte har sex. De hade sex innan deras mamma kom på dom och polisanmälde dom. Kvinnan var gift och hade barn, men skilde sig och lämnade sin dotter för att få leva tillsammans med sin bror. Så nu funderar de på att flytta till Frankrike (där incest är lagligt) så de kan leva ihop sexuellt utan att riskera fängelse.

Killen sa massa grejer som att "Folk tycker det är äckligt för att det är olagligt" och "för 20 år sedan var homosexualitet oxå olagligt".

För det första - Man kan inte jämföra Incest med homosexualitet.
För det andra -  Man tycker inte det är äckligt för att det är olagligt, man tycker det är äckligt för att det är sjukt. Även om det är lagligt för halvsyskon att gifta sig i Sverige är det precis lika sjukt som i Skottland. Även om båda parter är med på det är incest sjukt och äckligt och jag tror verkligen inte att en fullt frisk människa kan bli förälskad i sin bror. Lagligt eller inte.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Finns ju dom som jämför tidelag & pedofili med homosexualitet också, och det är ju ännu värre.. Djur och barn har ju inte så mycket att säga till om menar jag.. Vid incest (såvida det inte är typ pappa + litet barn, då) har ju förmodligen båda parter något att säga till om..

Nåväl, knas iaf.

2008-05-20 @ 09:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0